Nieuws

De Duitse logistieke dienstverlener Huettemann Group heeft in 2017 een omzet van 132 miljoen euro behaald, een groei van 7 procent. Drijvende kracht binnen Huettemann is het Nederlandse Rabelink Logistics uit Wehl.

Rabelink wist het afgelopen jaar een omzetgroei van 11 procent te realiseren en kwam uit op een omzet van rond de 50 miljoen euro. Ook M+F Spedition uit het Duitse Nordhorn draagt lekker bij aan de resultaten van het moederbedrijf, met een omzet van 21 miljoen euro. Huetteman Logistik zelf behaalde een omzet van 36 miljoen euro.

“Het bedrijfsresultaat heeft zich ook goed ontwikkeld”, zegt Klaus Hüttemann, managing partner van Huettemann. “We breiden nu onze capaciteiten uit.” Om de succesvolle koers te behouden blijft Huettemann investeren en uitbreiden. Zo gaat M+F haar warehouse in Gildehaus uitbreiden tot meer dan 20.000 m2. Rabelink investeert rond de 7 miljoen euro in de uitbreiding van haar warehouse, dat 8.000 m2 erbij krijgt. Er komen crossdockfaciliteiten, een overslaggedeelte voor lange goederen en extra opslagcapaciteit bij. Ook investeert Rabelink 2,5 miljoen euro in de uitbreiding van haar eigen vloot.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven