Ga naar hoofdinhoud

Raben East speelt in op interesse in Oost-Europa

Raben Group heeft in juli besloten om Raben East sp. z.o.o. op te richten. Het nieuwe bedrijf levert diensten van internationaal wegvervoer, waaronder regelmatige groupageverbindingen naar landen als Rusland, Turkije en Kazachstan. Het bedrijf zal opereren als een onafhankelijke entiteit die gebruik zal maken van de groepsoplossingen die in Europa beschikbaar zijn.

Naar aanleiding van de trends op de logistieke en industriële markten kan men de groeiende interesse in de Oostelijke regio zien. De behoeften van westerse klanten groeien voortdurend en ze worden steeds meer hongerig naar nieuwe markten die in het oosten te vinden zijn. Niettemin zijn transport en logistiek ten oosten van de Poolse grens aanzienlijk verschillend van de Europese zaken. Zij vereisen veel hogere flexibiliteit, evenals verschillende vaardigheden en grote professionele kennis van douaneprocedures en de specifieke kenmerken van die markt.

“Meer dan een tiental jaren geleden worstelden de nieuwe lidstaten van de Europese Unie met dezelfde procedures als de oostelijke landen van vandaag. Maar met verloop van tijd verdween dit, omdat de Europese Unie nu geen plaats meer heeft voor ingewikkelde douaneformaliteiten”, zegt Bartłomiej Łapiński, Managing Director of Raben East. “Daarom besloten we één bedrijfseenheid op te richten welke zich specialiseert in de service van deze markten en tegelijkertijd alle vereiste vaardigheden opbouwt. Dit zal de portefeuille van Raben Group aanvullen in termen van het wegvervoer.”

Het hoofdkantoor van Raben East ligt in Robakowo, nabij Poznań. De belangrijkste locaties zijn in Grodzisk en in Gliwice. Raben East vult de portefeuille van Raben Group aan met diensten van internationaal wegvervoer, inclusief regelmatige groupageverbindingen naar landen in het Oosten. De portefeuille omvat ook douaneagentschappen en advisering met betrekking tot transport naar de oostelijke markten. Voor distributie en consolidatie van zendingen wordt gebruik gemaakt van het groupage netwerk van de Raben Group in heel Europa. Het bedrijf zal de volgende landen bedienen: Armenië, Azerbeidzjan, Wit-Rusland, Georgië, Irak, Kazachstan, Kirgizië, Moldavië, Mongolië, Rusland, Tadzjikistan, Turkmenistan, Turkije, Oekraïne en Oezbekistan.

“Raben East is op maat gemaakt voor de behoeften van twee groepen klanten. De eerste omvat degenen die regelmatig zendingen hebben aan hun klanten in het Oosten. De tweede zijn degenen die op zoek zijn naar nieuwe verkoopmarkten en net zijn begonnen met handel in dit gebied”, verklaart Bartłomiej Łapiński. “Wij zijn ervan overtuigd dat een toegewijd team van deskundigen onze klanten zullen helpen om in het Oosten te slagen.”

Om de verwachtingen van de klanten te kunnen realiseren, heeft Raben East relaties met partners op de oostelijke markten. Zij zijn ervaren en professionele entiteiten die een grondige kennis hebben van lokale markten en die marktleiders zijn, terwijl de hoge Europese standaard van klantenservice wordt behouden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer