Raben neemt Rhenus depots over • TTM.nl Ga naar hoofdinhoud

Raben neemt Rhenus depots over

Raben Trans European Duitsland heeft per 1 januari door een asset deal de bedrijfsvoering overgenomen van de voormalige Rhenus depots in Fellbach en Weilimdorf overgenomen. Dit naar aanleiding van controles door de monopoliescommissie. De koopovereenkomst werd al op 21 juli jl. ondertekend. Raben zal opereren onder eigen naam.

Raben consolideert haar netwerk in het zuiden van Duitsland door de overname van deze depots, die gespecialiseerd zijn in het transport voor de nationale stukgoed zendingen. Er zijn geen veranderingen in de contact partners voor klanten.

“De regio rond de hoofdstad van de deelstaat Stuttgart is een van de sterkste economische grootstedelijke gebieden en een van de grootste high-tech sites in Europa. We zullen alles doen wat in onze macht ligt om de langdurige relaties met de klanten in deze depots voort te zetten en uit te breiden”, zegt Ewald Raben, CEO van de Raben Group.

Veel van de klanten in de expeditie locaties in Fellbach en Weilimdorf zijn auto leveranciers of afkomstig uit de sectoren detailhandel of de gezondheidszorg. Ze zijn vooral kleine en middelgrote ondernemingen. Fellbach was al een partner in het Raben Trans-Europees netwerk voor de overname. De business site heeft twee logistieke centra, inclusief cross-docking.

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer