Ga naar hoofdinhoud

Raben neemt vestiging Schmalz + Schön over

Raben Group heeft in het Duitse Kamen een vestiging overgenomen van Schmalz + Schön Logistik-Gruppe. Kamen ligt in  Noordrijn-Westfalen. De overname illustreert de groeistrategie van Raben in Duitsland. De overname wordt van kracht op 1 juni 2017 en is onderworpen aan goedkeuring door de mededingingsautoriteiten.

“Met deze overname consolideren wij ons Duitse netwerk in de economisch sterke regio van Dortmund. Wij willen bestaande klantenrelaties succesvol opzetten en uitbreiden. Hierbij vertrouwen we op de kwaliteit en competenties van de toegewijde medewerkers op de locatie”, zegt Ewald Raben, CEO Raben Group. De vestiging van Schmalz + Schön in Kamen heeft circa 100 medewerkers.

De Schmalz + Schön Logistics GmbH, regio Dortmund, is in 1978 opgericht als transport- en logistiek bedrijf in Menden. De kernactiviteiten omvatten internationale groupage en deellading zendingen, evenals inkooplogistiek. Tot nu toe is het transportnetwerk uitgevoerd vanuit de Kamen site in samenwerking met het CTL en online systeem logistiek netwerk.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer