Rainbow Solutions gegroeid • TTM.nl Ga naar hoofdinhoud

Rainbow Solutions gegroeid

Door de overname van NACHON eind 2014 is Rainbow Solutions sterk gegroeid. “De eerste NACHON-klanten worden inmiddels overgezet naar NaviTrans en ook buiten deze groep zijn we bezig met diverse nieuwe implementaties”, vertelt Roderick Verhoef, business unit manager Transport & Logistiek. “Omdat onze huisvesting te klein werd na de overname van NACHON zijn we eind februari verhuisd naar een groter kantoorpand aan de Bosmanskamp in Geldermalsen.”

TTM2015_5_16_18_itt_rainbow_fotoNaviTrans wordt ontwikkeld door het Belgische Young & Partners, dat onlangs de 8.0 release van het ERP-systeem voor transport en logistiek op de markt bracht. “Deze versie is gebaseerd op MS Dynamics NAV 2015”, aldus Verhoef. Hij geeft aan dat NaviTrans 8.0 naast de productontwikkelingen vanuit MS Dynamics NAV 2015 ook is voorzien van nieuwe functionaliteit. Zo zijn er standaardintegraties gerealiseerd met diverse andere systemen, waaronder Teleroute, Transwide en Transporeon. Ook heeft NaviTrans Forwarding nu een standaardintegratie met het INTTRA platform.

Verder is een groot aantal kleinere productverbeteringen doorgevoerd en werden het documentmanagement en grafisch planbord uitgebreid. “Je kunt nu ook documenten mailen aan de hand van templates en filtersets per planner vastleggen om te zien in welke regio voertuigen leegkomen”, noemt Verhoef als voorbeeld.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer