Ga naar hoofdinhoud

Recordaantal deelnemers Carrosserie Vakdagen Gorinchem

Als bezoeker zult u er vandaag weinig van merken maar sommige stands in Gorinchem zijn iets kleiner dan de vorige keer. Daardoor slaagde de organisatoren erin het recordaantal van 284 exposanten te herbergen.

Dat zijn er veertig meer dan vorig jaar en daaronder is er ook een hele serie nieuwe namen en gezichten. Veel belangrijker is dat die 284 exposanten ook het nodige interessante nieuws te bieden hebben. Zoals de naam van het evenement al zegt gaat het vooral om componenten voor de carrosserie en om getrokken materieel. Zo is er de beurspremière voor het nieuwe laadkleppenmerk Anteo. Importeur daarvan is GLT uit Hilversum, het bedrijf dat jarenlang de Duitse MBB laadkleppen in ons land verkocht en servicede. Nadat MBB werd overgenomen door Palfinger raakte GLT het importschap kwijt. Voor directeur Jilles Gerritsen was dat aanleiding om in Europa op zoek te gaan naar een merk laadkleppen dat de kwaliteit van MBB op z’n minst evenaart. Dat werd gevonden in het Italiaanse Anteo. GLT heeft door het nieuwe merk al weer de eerste opdrachten binnen waarbij van belang was dat de koper veel vertrouwen had in de service van GLT. Overigens blijft GLT service verlenen aan gebruikers van MBB laadkleppen.
Andere noviteiten: een verende chauffeursstoel voor SUV’s en bestelwagens met weinig ruimte van Mobiliteit op Maat, nieuwe kranen bij Hyva, de nieuwe Combo displays van Thermo King, een on-board weegsysteem voor lichte bedrijfswagen van MD Techniek en nieuwe lichtgewicht opleggers bij Bulthuis. Kortom: voldoende stof voor een interessant beursbezoek!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer