Ga naar hoofdinhoud

Recordgroei voor Quintiq

Quintiq heeft met haar planningsoplossingen vorig jaar een omzetgroei geboekt van maar liefst 84 procent ten opzichte van 2006. Ook voor 2008 voorziet het bedrijf een sterke groei.

“2007 was voor ons op alle fronten een succesvol jaar”, vertelt CEO Victor Allis. “Nieuwe contracten, expansie van de onderneming, uitbreiding van het partnernetwerk en erkenning in de markt zorgden voor een uitzonderlijke groei van de omzet en de winstgevendheid.” Inmiddels heeft Quintiq ruim 210 implementaties bij meer dan 90 organisaties.
De omzetgroei in 2007 kwam zowel voort uit de uitbreiding van bestaande projecten als het afsluiten van contracten met nieuwe klanten. Nieuwe Quintiq-gebruikers in transport en logistiek zijn onder meer TNT Express en DHL Express voor een wereldwijde oplossing, InBev (Europabrede oplossing), Brink’s (EMEA-brede oplossing), FirstGroup (vier Britse spoorwegbedrijven), Brussels Airport, Waitrose Supermarkets (GB) en Wallenius Willemsen Logistics (Noorwegen).
Quintiq werd vorig jaar gekozen tot Advanced Planning & Scheduling Technology Partner voor het innovatiecentrum van DHL in Duitsland. Ook breidde de leverancier van onder meer de Quintiq Logistics Planner haar samenwerking met Capgemini verder uit door het sluiten van een wereldwijde alliantie met deze implementatiepartner.
Gelijktijdig met de komst van nieuwe klanten heeft Quintiq nieuwe kantoren geopend in Australië, China, Duitsland en Finland. Met het oog op verdere groei neemt het bedrijf in ’s Hertogenbosch binnenkort ook een nieuw hoofdkantoor in gebruik. Dit is twee keer zo groot als de huidige locatie in Den Bosch. 
 


Auteur: Sandra Waenink

 

ttm.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer