Remia en Van Uden vieren 35 jaar samen • TTM.nl Ga naar hoofdinhoud

Remia en Van Uden vieren 35 jaar samen

Van Uden treedt al sinds 1979 op als vaste logistiek dienstverlener voor Remia, fabrikant van sauzen, dressings, margarines en vetten uit Den Dolder. De dienstverlening aan Remia startte destijds met opslag en distributie door Food Express (inmiddels Van Uden Logistiek) en omvat nu naast de warehousing en transport een breed scala aan logistieke activiteiten, waaronder internationaal wegvervoer, zeevracht en containervervoer over water.

Van Uden remia 35 jaar foto 2

De 35-jarige samenwerking, die onlangs werd gevierd werd met taart en champagne, kreeg een extra feestelijk karakter door de onthulling van drie opleggers met Remia-reclame, die vanaf heden op de Nederlandse wegen te bewonderen zijn. De langdurige samenwerking tussen Remia en Van Uden kende veel hoogtepunten. Gedurende de 35 jaar zijn beide bedrijven fors gegroeid en voerden zij samen veel innovaties door, waaronder een geavanceerd laad- en lossysteem om het pendelvervoer tussen de Remia-fabrieken en het distributiecentrum van Van Uden te versnellen. Dit van origine multi-client warehouse is inmiddels een dedicated operatie. Vorig jaar breidde Van Uden dit warehouse uit naar een voorziening van 21.500 vierkante meter.

Karel de Rooij, algemeen directeur van Remia C.V., zegt erg tevreden te zijn met de samenwerking door de jaren heen: “Van Uden heeft zich altijd coöperatief en proactief opgesteld en zeer constructief meegedacht bij vernieuwingsoperaties. Dat kunnen we bijzonder waarderen.” Van Uden-directeur De la Houssaye: “We zijn er trots op dat we een vooraanstaand bedrijf als Remia decennia lang aan ons hebben weten te binden. Daarnaast zijn we natuurlijk dankbaar voor het vertrouwen dat al die jaren in ons is gesteld.”

“Het voordeel van een langdurig partnerschap is dat je samen tot aanzienlijke kostenreductie kunt komen”, zegt Wybe Jan Bleeker, directeur van Van Uden Logistiek: “Wij kennen Remia’s supply chain inmiddels erg goed, waardoor we uitstekend kunnen meedenken over zo duurzaam en kostenefficiënt mogelijke oplossingen. Voor ons loont het in zo’n situatie om te investeren in langetermijnoplossingen, zelfs als die op korte termijn niet direct in ons eigen belang zijn.” Van Uden-directeur Roderick de la Houssaye : “En doordat we alle logistieke activiteiten onder eigen regie uitvoeren, kunnen we heel kostenbewust werken: Opslag, distributie, expeditie, internationaal en multimodaal transport sluiten nauw op elkaar aan, wat een behoorlijke besparing oplevert.”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer