fbpx Ga naar hoofdinhoud

Renault start webshop met Used Trucks

Renault Trucks verkoopt naast nieuwe trucks nu ook gebruikte trucks online. Er is een speciale webshop voor opgericht, die door heel Europa kan worden gebruikt. In de webshop, die ook in het Nederlands beschikbaar is, worden ook gebruikte trucks van vreemde merken aangeboden.

Renault Trucks werkt al een paar jaar hard aan de ontwikkeling van online sales. Deze webshop voor used trucks zal volgens de Franse truckfabrikant worden gevolgd door een heuse e-commerce store in 2020, zo belooft Renault.

Transportbedrijven en andere geïnteresseerden kunnen nu inloggen op www.used-renault-trucks.com  en de voorraad met gebruikte voertuigen raadplegen. Transportbedrijven kunnen hun toekomstige gebruikte vrachtwagen kiezen op basis van criteria als voertuigconfiguratie, prijs of kilometerstand. Elke vrachtwagen wordt geleverd met een eigen configuratieblad en is voorzien van  de contactgegevens van het Renault Trucks-verkooppunt waar het voertuig te koop is.

Transporteurs kunnen kiezen uit recent gebruikte voertuigen met het kwaliteitslabel Renault Trucks ‘Selection’. Dit betekent dat de trucks het expertisecertificaat van Renault Trucks hebben en worden geleverd met een pakket op maat gemaakte services.

Het nieuwe gamma gebruikte trucks van Renault Trucks X-Road is ook online beschikbaar. Deze vrachtwagens worden in de fabriek van Renault Used Trucks in Bourg-en-Bresse (zie ook onderstaand vlog) omgebouwd met behulp van de modernste productietechnieken. Bij dit sinds vorig jaar operationele center wordt gebruikte trucks  nieuw leven ingeblazen en worden ze als iets robuustere voertuigen weer in de markt gezet. Alle gebruikte trucks in de webshop zijn onderworpen aan strenge kwaliteitscontroles door geaccrediteerde experts van Renault Trucks en zijn uitgerust volgens de normen van de fabrikant met behulp van originele onderdelen.

De vrachtwagens in de Used Trucks webshop zijn exclusief te koop bij de dealers van Renault Trucks en profiteren allemaal van de 24-uurs technische assistentie en de professionele expertise die wordt aangeboden door de 1.500 verkooppunten en servicepunten over de hele wereld. In de webshop worden ook trucks van andere merken dan Renault of Volvo aangeboden.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer