Ga naar hoofdinhoud

Renault Trucks houdt open huis in Amsterdam

2008 is een belangrijk jaar voor Renault Trucks. Niet alleen komt de nieuwe Magnum eraan, ook de organisatie wordt veranderd en volgens Renault verbeterd. Morgen opent Renault haar nieuwe dealervestiging in Amsterdam en zaterdag is er open huis voor geïnteresseerden.

 
De Renault Magnum heeft sinds zijn introductie in 1991 zoiets als een cultstatus verworven met zijn eigenzinnig vormgegeven cabine en zijn vlakke cabinevloer, die altijd al een enorm gevoel van ruimte gaf. Dat gevoel wordt nu nog sterker, want Renault heeft de cabine van de nieuwe Magnum met twintig centimeter verhoogd. Daardoor kunnen nu ook chauffeurs van 2.05 m rechtop in de cabine staan. Renault heeft de verschillende voorzieningen in de cabine beter weggewerkt, zodat bewegen in de cabine makkelijker is en er een betere scheiding van leef- en werkruimte is.  De totale ruimte van de Magnum cabine bedraagt nu 8 kuub. Renault wilde ook graag de opbergruimten van de Magnum vergroten. Dat is gelukt! De opbergmogelijkheden aan de voorzijde van de cabine zijn verdrievoudigd en bieden nu 263 liter. Aan de achterzijde is een opbergruimte van 95 liter toegevoegd. Totaal is er nu 1000 liter aan plek voor de spullen van de chauffeur. De nieuwe Magnum staat vanaf zomer 2008 bij de dealer. De auto maakt zijn publieksdebuut op de Carrosserie Vakdagen in Hardenberg.
 
In het nieuwe jaar wil Renault Trucks efficiënter gaan werken en de markt flexibeler tegemoet treden. Daarom is besloten om Renault Trucks Nederland, België en Luxemburg onder één management te brengen. De invoering van de nieuwe organisatiestructuur moet de tevredenheid van klanten verder doen toenemen. Renault Trucks zegt met de organisatiewijziging ook het dealernetwerk te willen verbeteren. De eerste stap daartoe is vorig jaar al gezet, onder meer door de inzet van mystery shoppers.
 
 
Morgen, vrijdag 7 maart, opent Renault Trucks haar splinternieuwe dealervestiging in Amsterdam. Overigens doet Renault Trucks Amsterdam ook dienst als hoofdkantoor van Renault Trucks Commercial Nederland, van waaruit het dealernetwerk wordt bediend. De nieuwbouw aan de Beiraweg in Amsterdam is volgens Renault een ‘full service hotspot’ met zeven doorrijstraten die lang genoeg zijn voor een LZV. Renault Trucks Commercial Nederland plant voor 2008 en 2009 een nieuwe locatie voor de dealervestiging in Schiedam, een uitbreiding van de Utrechtse dealervestiging en een hele nieuwe vestiging in Geleen.
 
Zaterdag 8 maart houdt Renault Trucks open huis van haar nieuwe dealervestiging in Amsterdam, op Greenport Businesspark. Het precieze adres is Beiraweg 3, 1047 HN in Amsterdam.
 


Auteur: Arjan Velthoven

 

ttm.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer