Ga naar hoofdinhoud

Renaults C voor Van Leeuwen Containers

Van Leeuwen Containers uit Noordwijk heeft onlangs de eerste twee Renault Trucks C in gebruik genomen. De trucks zijn voorzien van een portaalarm en worden ingezet voor het vervoer van containers met bouw- en sloopafval. De voertuigen werden geleverd door Renault Trucks-dealer Volvo Group Truck Center. Vooral de prettige samenwerking met deze dealer en de gunstige prijskwaliteitsverhouding waren voor Van Leeuwen redenen voor Renault Trucks te kiezen.

renault-trucks-c-voor-vlk_2_lowresDe twee Renault Trucks C voor Van Leeuwen Containers hebben beide 280 pk en zijn voorzien van een VDL portaalarmsysteem, 8-tons vooras, sper op de achteras en een raam in de achterwand. Het zijn de eerste Renault-trucks voor Van Leeuwen Containers.

De voertuigen worden ingezet voor het transport van bouw- en bedrijfsafval, recycling, containerverhuur en metaalhandel. De Renault Trucks C kunnen 3,6 en 10 kub containers vervoeren. Om optimaal te kunnen schakelen, zijn de voertuigen voorzien van een optidriver versnellingsbak. Dit systeem kiest automatisch de versnelling bij de actuele snelheid en rijstijl en schakelt op het juiste moment.

Walter Batenburg, commercieel directeur van Van Leeuwen Containers is erg tevreden over de nieuwe voertuigen: “Wij vinden in de Renault Trucks C een robuust voertuig met een lage instap. Dat is handig aangezien onze chauffeurs in het werk veelvuldig renault-trucks-c-voor-vlk_3_lowresmoeten in- en uitstappen. Bovendien hebben we gemerkt dat de optidriver versnellingsbak voor meer comfort zorgt tijdens het rijden.”

Van Leeuwen Containers is bovendien zeer te spreken over de samenwerking met de dealer. “Vooral de duidelijke communicatie van Renault Trucks-dealer Volvo Group Truck Center sprak ons aan. Zij werken met korte lijnen en kunnen snel schakelen. Daarnaast was de gunstige prijskwaliteitsverhouding voor ons een belangrijke reden om voor Renault Trucks te kiezen. We zijn zo enthousiast over de samenwerking en de voertuigen dat we opnieuw twee Renault Trucks C met portaalarm hebben aangeschaft. Ook staan er een Renault Trucks C 6×2 en een 8×4 met haakarmsysteem in bestelling”, besluit Walter Batenburg.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer