Rhenus aan de slag voor Holland Heineken House • TTM.nl Ga naar hoofdinhoud

Rhenus aan de slag voor Holland Heineken House

Rhenus Event Logistics is de logistiek dienstverlener van Heineken Nederland voor het Holland Heineken House in Rio de Janeiro, waar in augustus 2016 de Olympische Zomerspelen zullen plaatsvinden.

heineken houseHet Holland Heineken House is tijdens de Olympische Spelen de traditionele ontmoetingsplaats voor de Nederlandse sporters en hun fans. Een thuis ver van huis. Een plaats waar atleten worden geëerd voor hun prestaties en waar de fans kunnen genieten van sport en ook actief sport kunnen beoefenen.

Rhenus zal het transport van het Holland Heineken House organiseren en zorg dragen voor de afhandeling van de douaneformaliteiten in Brazilië. Rhenus zal daarbij gebruik maken van haar wereldwijde netwerk van kantoren en zeer goede relaties met vervoerders.

“In de afgelopen jaren hebben we een uitstekende relatie met HEINEKEN Nederland opgebouwd, gebaseerd op wederzijds vertrouwen, betrokkenheid en het bieden van diensten van hoge kwaliteit. We zijn verheugd dat dit heeft geresulteerd in de toekenning van het Holland Heineken House-project”, zegt Frank Roderkerk, Managing Director van Rhenus Event Logistics.

Rhenus is al vele jaren actief in de evenementenbranche en zal zijn activiteiten in de nabije toekomst zelfs nog verder uitbreiden. Wat Rhenus onderscheidt van andere logistieke dienstverleners is de introductie van het ‘projectmanager-model’. Elk evenement zal worden beheerd door een specialist met ervaring in zowel de logistieke dienstverlening als de evenementenbranche. De focus van Rhenus ligt op hoge kwaliteit, korte communicatielijnen en 24/7 persoonlijke dienstverlening, zowel on-site als off-site.

 

2 reacties op “Rhenus aan de slag voor Holland Heineken House

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer