Ga naar hoofdinhoud

Rhenus neemt Network 4 Home Delivery over

Met de overname van Network 4 Home Delivery heeft de Rhenus-groep haar netwerk uitgebreid in Groot-Brittannië. Sinds 1 februari is Rhenus Home Delivery, specialist in de levering aan eindklanten, eigenaar van de Britse dienstverlener voor 2-mans handling.

Home Delivery heeft naast de centrale in Manchester ook vestigingen in Milton Keynes en in de regio Londen. Met de overname van het bedrijf wordt Rhenus Home Delivery voor het eerst actief op de Britse markt.

“Vergeleken met de rest van de EU groeit de e-commerce in Groot-Brittannië zeer snel”, zegt Nicolas Rottmann, directeur van Rhenus Home Delivery. “Dit is voor ons een kans om onze logistieke ervaring in te brengen. Met Network 4 Home Delivery kunnen we de Britse markt volledig afdekken en internationale totaaloplossingen bieden aan klanten in het netwerk van Rhenus-groep. Ook aanvullende diensten zoals het declareren van goederen behoren tot de mogelijkheden.”

Network 4 Home Delivery is tien jaar geleden opgericht. Het bedrijf levert en plaatst bedden, matrassen, meubelen en elektrische huishoudapparatuur bij eindklanten. Network 4 Home Delivery zorgt voor een milieuvriendelijke terugname en verwerking van matrassen en oude meubelen.

De Rhenus-groep is als logistiek dienstverlener wereldwijd actief en realiseert een omzet van 4,6 miljard euro per jaar. Met meer dan 26.000 medewerkers is Rhenus gevestigd op 500 locaties. De business units contractlogistiek, vrachtlogistiek, havenlogistiek en openbaar vervoer staan voor het management van complexe supply chains en voor innovatieve, waardetoevoegende diensten.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer