Ga naar hoofdinhoud

Rietveld viert 25-jarig jubileum

ICT-leverancier Rietveld uit Giessenburg bestaat dit jaar 25 jaar en viert dat onder meer met een speciale actiesite. Het familiebedrijf, dat opgericht is in 1994, gebruikt het komende jaar om terug te blikken op de afgelopen kwarteeuw. Daarnaast wordt het jubileum gevierd door maandelijks een leuke actie te organiseren.

Opgericht in 1994 begon Rietveld met de verkoop van diverse telecom, navigatie en klimaatbeheersingsproducten. Al snel volgde de benoeming tot officieel Webasto-dealer en werd ook de Philips Carin Auto-Navigatie ingebouwd. Tussen 2000 en 2008 introduceerde Rietveld de CarCube-boordcomputer in de Benelux. In 2010 kwam Rietveld met een eigen boordcomputersysteem, de Efficio waarmee het mogelijk was te integreren met diverse software en TMS-pakketten werd deze boordcomputer een daverend succes. Nu inmiddels de derde generatie, de Efficio3 is een Boordcomputer van een andere klasse. Uitgerust met functies als een kwaliteitscamera, navigatie van wereldmarktleider GARMIN en andere extra’s is de Efficio3 niet meer weg te denken bij vele transportondernemingen.

Voor de komende 25 jaar wil Rietveld blijven innoveren. “Het geheim van ons succes is dat we altijd naar de klant blijven luisteren, waardoor we onze generieke oplossing als een maatpak kunnen blijven leveren”, aldus Pleun Rietveld. Deze visie zetten we graag voort de komende jaren. Daarnaast zijn we in nieuwe markten actief binnen Nederland met ons dochterbedrijf TraSec. Tevens groeien we ook op internationaal vlak zowel binnen als buiten Europa.

Om deze mijlpaal te vieren organiseert Rietveld het hele jaar door acties voor zowel bestaande als nieuwe klanten. Op de 25ste van elke maand staat er een nieuwe actie klaar op de speciale actiesite: www.rietveld.nl/25jaar

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer