Ga naar hoofdinhoud

De Rijke kiest voor Michelin Effitires

Logistiek dienstverlener De Rijke gaat de komende drie jaar onder haar 160 trekkers en 660 opleggers tellende vloot in Nederland, België en het Verenigd Koninkrijk banden van Michelin monteren.

De Rijke besteedt het bandenbeheer uit aan het Michelin Solutions fleetmanagementprogramma. Dat biedt onder de noemer Effitires tal van diensten waar De Rijke gebruik van gaat maken. Zo krijgen de circa 4000 banden van De Rijke in Noord-Europa drie keer per jaar een check waarbij bandenspanning, profieldiepte en mogelijke schades worden bekeken en gecontroleerd.

De Rijke en Michelin kennen elkaar langer. De Rijke liet in 2007 voor het eerst haar bandenmanagement over aan Michelin en heeft het contract nu al voor de derde keer verlengd. Dat ging echter niet zonder een tender met diverse concurrenten.

Jeroen de Rijke, samen met broer Kees de directie van De Rijke: “Onze business is gebouwd op het op tijd leveren en het hele team van Michelin Solutions ondersteunt ons in het inlossen van die belofte. Het niveau van dienstverlening bij Michelin is hoog, en dat is te zien in de resultaten die we samen behalen.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer