Ga naar hoofdinhoud

Rob Schram nieuwe directeur MotracLinde

Per 1 juni vervangt Rob Schram Erik van Leeuwenstijn als algemeen directeur bij MotracLinde. Van Leeuwenstijn was afgelopen 2 jaar de Algemeen Directeur van zowel MotracLinde  als de Duitse Linde dealer Pelzer Fördertechnik GmbH. Beide bedrijven zijn onderdeel van Royal Reesink. Om een goede focus op beide bedrijven te hebben, ging de voorkeur van Van Leeuwenstijn er naar uit zich volledig op één bedrijf te kunnen richten.

Schram (rechts op de foto), sinds 1998 werkzaam in verschillende functies bij de Volvo group, heeft een jarenlange achtergrond in de Automotive en Technische Kapitaalgoederen. In zijn laatste functie als Managing Director van Bas Truck Center heeft hij gezorgd voor een optimale dienstverlening voor haar klanten in de transport en logistiek sector.

Per 1 mei jl. is Geurt de Groot gestart als Sales Director bij MotracLinde. Hij is verantwoordelijk voor de gehele salesorganisatie en neemt daarmee de functies van Joop Uijlen (Director Key Accounts & Solutions) en Mathijs Korthals Altes (Manager Sales & Fleet) over.  De Groot komt uit de Material Handling branche, waar hij sinds 2015 als General Manager Sales bij Mitsubishi Caterpillar Forklift Europe werkte. Daarvoor was hij 7 jaar Managing Director bij Atlet/Unicarriers.

Met ingang van 1 juni a.s. gaat Joop Uijlen, na bijna 29 jaar bij MotracLinde, aan de slag bij de nieuwe business unit Reesink Logistic Solutions (RLS). Uijlen is vanaf de start betrokken bij RLS. Achter de schermen is hij al enige tijd bezig met het uitzetten van de strategische richting van Solutions. Joop Uijlen gaat het bedrijf RLS verder vormgeven.

Mathijs Korthals Altes verlaat MotracLinde om als zelfstandig ondernemer onder andere de ambities van Royal Reesink op het gebied van digitale strategieën en de ontwikkeling van digitale oplossingen vorm te geven.

Sinds 2017 maakt Lalesse onderdeel uit van Reesink Logistic Solutions. RLS is onderdeel van de Royal Reesink Group en biedt producten en diensten aan op het gebied van integrated solutions in geautomatiseerde warehouses. De eerste geautomatiseerde magazijnen zijn ondertussen in opdracht genomen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer