Route42 breidt uit naar België • TTM.nl Ga naar hoofdinhoud

Route42 breidt uit naar België

Route42, ontwikkelaar en leverancier van fleet intelligence systemen, breidt uit naar België. Het bedrijf geeft hiermee een eerste invulling aan zijn ambitie om hét Europese fleet intelligence platform voor transportbedrijven te worden. Verantwoordelijk voor de ontwikkeling van de Belgische markt is Steven Dierckx.

Max Zillinger van Route42: “We hebben de afgelopen jaren miljoenen wegkilometers geoptimaliseerd door bedrijven inzicht te geven in zaken als rijgedrag, brandstofgebruik, technische problemen en andere zaken om de bedrijfsresultaten te verbeteren. In Nederland werken we samen met diverse vooraanstaande transportbedrijven, waaronder Jan de Rijk, Verhoek en GVT logistics. Onze organisatie is solide en de tijd is rijp om een volgende stap te zetten in onze ontwikkeling. Met de komst van Steven Dierckx verwachten wij snel voet aan de grond te krijgen op de Belgische markt.”

Vanuit het Route42-kantoor in Breda werkt Steven Dierckx sinds 1 juli aan het ontwikkelen van de Belgische markt. Dierckx heeft ruime ervaring en een groot netwerk binnen de transportsector in België. Zo heeft hij onder andere DPD geholpen met het operationeel oprichten van de Belgische vestiging, bij UPS gewerkt als Operations Manager en was hij eindverantwoordelijke voor het opzetten van I-bus, het personentransportsysteem in de haven van Antwerpen.

Steven Dierckx: “Belgische transporteurs maken in toenemende mate gebruik van fleet intelligence. Transport van A naar B is de kunst niet meer. We moeten transporteren met inzicht in middelen, oog voor duurzaamheid en veiligheid. Een verregaande integratie van gegevens en duidelijke communicatie naar alle betrokkenen: ondernemer, verlader, klant, chauffeur en medewerker, is een absolute must. Route42 creëert deze mogelijkheden door het accurate en snelle data platform.”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer