Roy van Aalst Senior Director Benelux bij Descartes • TTM.nl Ga naar hoofdinhoud

Roy van Aalst Senior Director Benelux bij Descartes

Descartes Systems Group, wereldleider in integratie van handelsverkeer tussen logistiek intensieve organisaties, stelt Roy van Aalst aan als Senior Director Benelux. Van Aalst is sinds begin 2014 in dienst bij Descartes als Senior Director South Europe, MENA en België. Hij zal zich vanaf nu volledig en uitsluitend focussen op de regio Benelux – België, Nederland en Luxemburg zijn binnen Europa immers drie belangrijke markten voor Descartes.

image002Het bedrijf heeft heel wat klanten in de regio die vaak geconfronteerd worden met dezelfde uitdagingen. Als Senior Director Benelux is Van Aalst verantwoordelijk voor alle commerciële activiteiten van de vestigingen in België, Nederland en Luxemburg. Zijn taak bestaat uit het verstevigen van relaties en het ontwikkelen van nieuwe klanten en diensten in de regio.

Paul Simon Thomas, SVP Sales EMENAR bij Descartes: “Roy van Aalst, die als Nederlander sinds jaren in België woont, heeft meer dan 25 jaar ervaring in ICT-dienstverlening en beschikt over ruime commerciële ervaring. Met het opzetten van Cisco Systems en door van Cisco Benelux één van de best draaiende Benelux-operaties ooit te maken, heeft hij zijn strepen verdiend. Zijn gedreven persoonlijkheid, proven track record zowel binnen als buiten Descartes, en zijn kennis van en affiniteit met zowel de Belgische als Nederlandse markt, zullen zeker bijdragen tot het verder uitbouwen van Descartes’ activiteiten in de Benelux.”

Roy van Aalst: “Verschillende ondernemingen zijn reeds klant in België en Nederland. Door de Benelux als één regio te benaderen, kan de klant profiteren van zaken als één interface en één support desk. Zo benadrukken we vooral de gelijkenissen in plaats van de verschillen, terwijl tegelijkertijd de lokale karakteristieken behouden blijven. Op deze manier trachten we meer synergie na te streven in onze activiteiten, om zo onze klanten in de regio Benelux nog beter te ondersteunen en adviseren.”

Descartes is de wereldwijde leider op het gebied van on-demand, SaaS-oplossingen (Software-as-a-Service) die bijdragen aan de verbetering van de productiviteit, en de prestaties en zekerheid voor ondernemingen, waarbij logistiek een belangrijke rol speelt. Klanten gebruiken de modulaire, cloud-based oplossingen om leveringen te plannen, te sturen, te volgen en te meten. Ook kunnen zij vrachten plannen, toewijzen en uitvoeren, transportfacturen opstellen, controleren en betalen, wereldwijde handelsdata bekijken, douane- en beveiligingsdocumenten voor import en export archiveren, en verschillende andere logistieke processen uitvoeren. Dit alles door deelname aan ’s werelds grootste, multimodale samenwerkingscommunity voor logistiek. Het hoofdkantoor van Descartes is gevestigd in Waterloo, Canada, en de organisatie heeft kantoren en partners wereldwijd.

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer