Ga naar hoofdinhoud

Royal Reesink door de nacht Night Star Express Hellmann

Night Star Express Hellmann is tot een hernieuwde samenwerking met Royal Reesink uit Apeldoorn gekomen. Op 1 maart 2018 is de samenwerking op het gebied van de nachtelijke onderdelendistributie van Royal Reesink van start gegaan. Royal Reesink en al haar groepsmaatschappijen spreken met het meerjarige contract opnieuw haar vertrouwen uit in de Gelderse nachtdistributeur.

Patrick Löwenthal, CEO Night Star Express Hellmann (links) en Gerrit van der Scheer, CEO Royal Reesink, zowaar bij daglicht.

Het ware nachtdier Night Star Express Hellmann heeft met 150 tot 200 dagelijkse ritten de gehele Benelux als haar verzorgingsgebied. Met dagelijks ruim 7000 zendingen en meer dan 15.000 colli verzorgt zij de nachtelijke onderdelendistributie voor vele gerenommeerde bedrijven zowel nationaal als internationaal. Door de samenwerking die Night Star Express Hellmann aangaat met Royal Reesink wordt het brede agrarische netwerk verder versterkt.

Royal Reesink is een leidende internationale distributeur van kwalitatief hoogwaardige machines voor material handling, logistiek, grond- weg- en waterbouw, land- en tuinbouw, landschappelijk onderhoud. De onderneming biedt afnemers een portfolio van bekende A-merken op veelal exclusieve basis. Daarnaast levert Royal Reesink hydraulische systemen die deels complementair zijn aan het machineaanbod, (bewerkt) staal en beschermingsmiddelen. Royal Reesink realiseert meerwaarde door een gediversifieerd machineaanbod te combineren met specialistische kennis van het product, de markt en een hoge servicegraad.

Patrick Löwenthal (CEO van Night Star Express Hellmann): “Als ‘First Class’ nachtvervoerder verzorgen wij voor vele (inter)nationale organisaties de nachtdistributie. Door de voortdurende inspanningen van onze medewerkers is de kwaliteit van deze dienstverlening van het hoogste niveau. Royal Reesink is een organisatie die als totaalpartner voor haar klant perfect aansluit op de servicegraad die wij bieden. Daarnaast wordt ons marktleiderschap in de agrarische sector op deze wijze verder uitgebreid, hetgeen onze hoge kwaliteit bevestigd.”

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer