Ga naar hoofdinhoud

Scania G 450 met Hiab kraan voor Actie Radius

Het transportbedrijf Actie Radius heeft onlangs een nieuwe Scania G 450 vierasser met Hiab 85 ton/meter kraan aangeschaft. Dankzij de compacte demper en het modulaire systeem van Scania werd het mogelijk om de kraan met toebehoren compact en eenvoudig op te bouwen.

Scania Actie-Radius 2014

De nieuwe Scania G 450 vierasser is van het type G 450 LB8x2*6HNB. De 450 pk Euro 6 motor behoort al weer tot de tweede generatie Euro 6 motoren die Scania op de markt aanbiedt. Dankzij de compacte demper en het modulaire systeem van Scania is het mogelijk  om bijvoorbeeld een kraan met toebehoren compact en eenvoudig op te bouwen. Het nieuwe voertuig van Actie Radius is voorzien van een 85 ton/meter kraan van Hiab met een gieklengte van 16,5 meter. Op deze afstand kan de kraan nog ca. 4.100 kg tillen. Verder is er een Scania CG19 Highline cabine, luchtvering rondom en een lage chassishoogte. Met normale banden (315/70R22.5) is de schotelhoogte slechts 1,15 meter. Dit is mede bereikt door de goede afstemming tussen Scania en Hiab en het klantspecifieke lage hulpframe van de kraanfabrikant. De gestuurde naloopas zorgt voor een korte draaicirkel en optimale wendbaarheid met een trailer.

Dankzij het ADR FL-certificaat kan het voertuig maximaal worden ingezet. Actie Radius speciaal transport & koeriers kan zowel documenten en kleine pakketten als gevarengoed en zware machines vervoeren. Er veel opdrachtgevers in de chemische en petrochemische industrie. Ook vele toeleveranciers voor deze industrie behoren tot de klantenkring.

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer