Ga naar hoofdinhoud

Scania opent nieuwe dealervestiging in Sassenheim

Scania Nederland opende op 4 september jl. opende de poorten van een nieuwe dealervestiging in Sassenheim. In een nieuw pand kunnen de klanten terecht voor het volledige onderhoudsprogramma inclusief alle ondersteunende services die de professionele vervoerder helpt het rendement te verhogen. Klanten zijn er welkom voor zowel het onderhoud van hun trucks als het getrokken materiaal. Tegelijk met de opening van het nieuwe pand werd de vestiging in Rijnsburg gesloten.

Servicemanager Nick van Leeuwen verhuisde met zijn complete serviceteam van Rijnsburg naar de nieuwe vestiging die in Sassenheim vlak naast de A44 ligt. “We hebben hier in Sassenheim een mooie locatie die vanaf de A44 goed zichtbaar is en ook makkelijk via afslag 4 bereikbaar is”, vertelt Nick van Leeuwen, die zichtbaar tevreden is over de nieuwe werkplaats. “We hadden in Rijnsburg een mooie locatie, maar het pand voldeed voor de langere termijn niet aan de eisen die we bij Scania stellen. Nu beschikken we over een mooie moderne locatie met vier doorrijpoorten en ruime rangeermogelijkheden rond het pand.”

“Het pand is iets langer dan gebruikelijk waardoor er twee bakwagens tegelijk of een LZV in een poort kunnen staan. Dat maakt het leven van onze technici iets makkelijker”, vult Nick aan. Het moderne en goed verlichte pand voldoet aan alle eisen die op het gebied van arbo en milieu worden gesteld. Scania Sassenheim is ook ‘Erkend Duurzaam’ gecertificeerd door het IvdM.

Het complete terrein omvat zo’n 4.000 m2, waarvan de werkplaats ca. 1.100 m2 beslaat. Het pand is volledig voorzien van LED verlichting en de werkvloer van vloerverwarming. Op het buitenterrein is een aparte milieuruimte en een truckwasplaats gebouwd. De bestaande magazijnruimte is royaal teruggebracht tot de afmetingen die voor een reguliere Scania werkplaats benodigd is. Voor chauffeurs is er een comfortabele wachtruimte met airco, TV en consumpties. Tevens zal de vestiging onderdak bieden aan de collega’s die voor de gehele regio West de Pro-Active planning in de werkplaatsen coördineren. Dit neemt de klant veel werk uit handen bij de onderhoudsplanning van hun wagenpark.

Het adres van Scania Sassenheim is Anton Philipsweg 15, 2171 KX Sassenheim.

Met deze nieuwe investering bevestigt Scania Nederland haar vertrouwen in de grote logistieke bedrijvigheid in deze regio. Net als in de overige 34 vestigingen van Scania Nederland kan de klant in Sassenheim terecht voor een breed programma services dat erop gericht is om de inzetbaarheid van het wagenpark te verhogen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer