Ga naar hoofdinhoud

Schenker Logistics Benelux breidt managementteam uit

Het managementteam van Schenker Logistics Benelux is sinds kort uitgebreid met twee nieuwe directeuren. Marcel Wijnhoven zal de divisie Contract Logistics Benelux leiden, terwijl Miranda van der Meijden verantwoordelijk is voor Commercial Management. Schenker Logistics Benelux bundelt alle krachten van het bedrijf in België, Nederland en Luxemburg.

meijden“Vanuit onze strategisch gelegen vestigingen combineren wij onze expertise op het gebied van luchtvracht, zeevracht en landtransport over weg en spoor tot een transportproduct op maat voor onze klanten”, aldus Leon Janssen, CEO Schenker Logistics Benelux. “Aangevuld met de services van onze logistieke centra in de verschillende hotspots en de unieke service op het gebied van beurzen en events, kan ik met trots stellen dat ons bedrijf alles in huis heeft om onze klanten een interessant en geïntegreerd totaalpakket te bieden. Wij gaan voor de beste logistieke oplossing voor onze klant en optimale klanttevredenheid.”

Schenker Logistics Benelux omvat vijf divisies: Luchtvracht, Zeevracht, Landtransport (weg, rail en multimodaal), Contractlogistiek en Fairs, Events & Special Products. Samen met de negen andere clusters in Europa vormt Schenker Logistics Benelux regio Europa.

wijnhovenDB Schenker staat voor de transport- en logistieke activiteiten van Deutsche Bahn (DB), met circa 66.000 medewerkers in meer dan 130 landen. DB Schenker is een van de marktleiders in wereldwijde lucht- en zeevracht en beschikt over het meest fijnmazige Europese landtransportnetwerk. In de Benelux behoort Schenker tot de top 3 in logistieke dienstverlening. Met zo’n 4.000 medewerkers, 28 strategisch gelegen logistieke centra en kantoren, biedt Schenker complete geïntegreerde services op het gebied van landtransport, luchtvracht, zeevracht, supply chain management en beurs- en contractlogistiek.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer