Ga naar hoofdinhoud

Schmitz Cargobull en Kögel ook in zee met Ultra-Seal

Ultra-Seal bouwt systematisch verder aan dekking van haar Europese netwerk door het aangaan van distributeurschappen met Europart Denemarken en Eurotyre België voor de verkoop van het Ultra-Seal product. Daarnaast kunnen Schmitz Cargobull en Kögel ook worden toegevoegd aan de klantenkring om Ultra-Seal in de banden van nieuwe trailers voor eindgebruikers te voorzien.

In januari 2017 plaatste DSV Road een gigantische order van 3000 nieuwe trailers voor 2017-2018 bij Schmitz Cargobull. DSV bestelde Ultra-Seal als aanvulling op de standaard trailer specificatie. Alle 3000 nieuwe trailers die in de komende 2 jaar de Schmitz fabriek verlaten, zullen daarom voorzien zijn van Westlake banden met Ultra-Seal. Westlake gaf eind 2016 haar officiële goedkeuring om Ultra-Seal te gebruiken in het bandenmerk.

Ook Kögel is gestart met het bestellen van het Ultra-Seal product om aan de vraag van haar klanten te voldoen. Onder andere ICTS en Amco Logistics hebben Ultra-Seal gespecificeerd in de banden van nieuwe trailers die ze bij Kögel bestelden. Amco Logistics is een van de eerste Engelse klanten die is gestart met het gebruik van Ultra-Seal. Met 180 medewerkers en locaties in Newbury, Felixstowe en het hoofdkantoor in Dervy, richt Amco Logistics zich op transport door geheel Europa voor hoofdzakelijk automotive-, rail- en de beurzenindustrie.

Ultra-Seal is tot overeenstemming gekomen met Europart Denemarken voor de verkoop van Ultra-Seal aan eindklanten. Met 75 medewerkers is Europart Denemarken de grootste dealer voor onderdelen van Denemarken, met het Deense hoofdkantoor in Kolding.

De Belgische bandenspecialist-groep Eurotyre start ook met het aanbieden van Ultra-Seal aan haar klanten via haar netwerk in België en Zuid-Nederland. De internationale groep van onafhankelijke servicecentra voor banden biedt banden aan voor elk voertuig, en voorziet haar klanten van verscheidene diensten in pechgevallen, onderhoud, reparatie en professioneel advies. De gehele Eurotyre organisatie bestaat uit 69 bandencentra door België en Nederland, en voltooit haar netwerk met 40 reguliere bandencentrales die gespecialiseerd zijn in voertuigen voor toerisme.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer