Nieuws

Sent Waninge is DAF-dealer van het jaar

1

DAF-dealer Sent Waninge is uitgeroepen tot DAF dealer van het jaar 2018. Tijdens een feestelijke bijeenkomst kreeg Sent Waninge tijdens de jaarlijkse dealermeeting een oorkonde en een award uitgereikt door Jan van Keulen, managing director DAF Nederland.

“Vanzelfsprekend zijn we trots op het binnenhalen van de titel dealer van het jaar 2018”, stelt Jan Prins, algemeen directeur van Sent Waninge. “We zien dit als een bevestiging van ons streven om de hoogste kwaliteit in alle opzichten te behalen. Het is een waardering voor al onze medewerkers die zich in onze vestigingen dagelijks inzetten om zo goed mogelijk scoren. Dit motiveert ons om in de toekomst dit hoge niveau vast te houden.”

Sent Waninge scoort naar eigen zeggen al jaren uitstekende resultaten. Eerder, In 2012, is deze dealer ook al gelauwerd met de titel DAF Dealer van het Jaar. Jan van Keulen: “De vergroting van het rayon enkele jaren terug en met name de daarna doorgevoerde professionalisering heeft Sent Waninge als dealer sterker gemaakt dan ooit tevoren. De truckomzet is in vier jaar meer dan verdubbeld. Al drie jaar op rij is de Parts Award in de wacht gesleept. Door inzet van een werkplaats-app en alle nieuwe beschikbare technologie is de hoeveelheid onderhanden werk gehalveerd en tegelijk het aantal First Time Right werkplaatsreparaties sterk verbeterd. Tekenend voor deze Dealer is een no-nonsense cultuur van aanpakken en een grote drive voor resultaat. Op dat resultaat mag het hele team terecht trots zijn.”

Sent Waninge heeft zes vestigingen, verdeeld over Drenthe, Groningen en Overijssel. De dealer investeert continu in ontwikkeling en verbetering. In 2017 is bijvoorbeeld het certificaat Erkend Duurzaam verkregen. Dit is het bewijs dat Sent Waninge in alle facetten van de bedrijfsvoering duurzame verbeteringen heeft doorgevoerd. “Als geen ander kunnen wij onze klanten informeren over de mogelijkheden van schone mobiliteit. Daarbij denken we verder dan alleen de trucks die we verkopen; ook in onze werkplaats wordt op een duurzame manier gewerkt met duurzame materialen.”

1 reactie op “Sent Waninge is DAF-dealer van het jaar

  1. Toine van der Vliet schreef:

    Een felicitatie en compliment!!!

    Toine van der Vliet.
    Ex-collega

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven