Service Center Weert treedt toe tot European Trailer Care • TTM.nl Ga naar hoofdinhoud

Service Center Weert treedt toe tot European Trailer Care

European Trailer Care heeft haar netwerk versterkt met de toetreding van Service Center Weert. Service Center Weert is een veelzijdig service bedrijf, die naast een uitgebreide reparatie en onderhoudsafdeling, ook de beschikking hebben over een wasstraat voor trekkers en getrokken materieel, en tank cleaning, en een bewaakt parkeer terrein. Met recht dus een Full Service bedrijf, iets waar European Trailer Care bekend om staat.

“Wij zijn erg blij met een nieuwe serieuze partner in ons netwerk. Ik heb Service Center Weert leren kennen als een enthousiast en serieus full service bedrijf die erg goed in onze vereniging past. Service Center Weert heeft net als European Trailer Care service en kwaliteit erg hoog in het vaandel staan. Wij zijn dan ook van mening dat de toetreding van Service Center Weert een erg goeie aanvulling is op ons reeds bestaande sterke netwerk”, aldus Ernst Woortman, Formule Manager van European Trailer Care.

“Als Service Center Weert zijn we al langer op zoek naar aansluiting bij een netwerk. Na diverse gesprekken met een aantal partijen is de keuze gevallen op European Trailer Care. Wij denken dat het essentieel is om een landelijke, en in dit geval ook Europese, uitstraling en dekking te hebben. Door de kracht van samenwerking denken wij nog sterker te staan., en een nog betere service aan onze klanten te kunnen bieden. Wij zijn dan ook blij met deze stap, en hebben er alle vertrouwen in dat European Trailer Care en Service Center Weert elkaars krachten kunnen versterken”, aldus Frank van Oijen van Service Center Weert.

European Trailer Care is een vereniging van onafhankelijke ( truck- & ) en trailer werkplaatsen. De oorsprong van de vereniging ligt in de Benelux, maar door partners in Polen, Roemenie, Engeland en Zweden heeft European Trailer Care afgelopen 2 jaar een behoorlijke internationale groei door gemaakt. Vandaag de dag biedt European Trailer Care al een 24/7 pechservice door geheel Europa.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer