SilRainDo bij Ducarbo • TTM.nl Ga naar hoofdinhoud

SilRainDo bij Ducarbo

Ducarbo toont op de Carrosserie Vakdagen in Gorinchem een aantal van haar carrosseriespecials. Zuidwijk uit Alphen aan den Rijn bouwt voor Hoogvliet Supermarkten een uitgekiend afzetsysteem voor de bevoorrading van hun winkels. Hierbij wordt een gesloten containerlaadbak met behulp van een kettingsysteem bij de winkels afgezet.

Hartog-Est uit Waardenburg laat zien dat men sterk is in het BE-segment: de nieuw ontwikkelde maar vanouds sterke open laadbak van het bedrijf wordt geïntroduceerd onder de naam ‘E-Loader’.

CVD Gorinchem 2013 DuCarbo

Daarnaast toont Hartog-Est het recent geleverde ‘SilRainDo’ systeem; een door Dover Verkeersmaatregelen en Silca Traffic Systems ontwikkeld en door Hartog-Est opgebouwd verkeersinformatiesysteem (Rain). Bij de SilRainDo zit het LED display direct op een voertuig van 1.70 breed gemonteerd en wordt het met een hydraulisch systeem uitgeklapt tot een verticale positie. Ook het informatiesysteem zelf is vanuit de cabine te bedienen waardoor de chauffeur niet uit hoeft te stappen op de vluchtstrook. Beide machines (voertuig en Rain informatiesysteem) draaien op één energiebron. Daarmee is de SilRainDo sneller, veiliger en efficiënter inzetbaar dan het gangbare systeem waarbij een Rain informatiewagen door een voertuig getrokken wordt. Bijkomend voordeel is dat de SilRainDo, dankzij de trekhaak, een extra product zoals een actiewagen of mobilight mee kan nemen en dus ook bij andere werkzaamheden kan worden ingezet.

Stand 102

www.ducarbo.nl

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer