Simon Loos monteert 500 Groeneveld ATX boordcomputers • TTM.nl Ga naar hoofdinhoud

Simon Loos monteert 500 Groeneveld ATX boordcomputers

Logistiek dienstverlener Simon Loos heeft opnieuw voor Groeneveld ICT Solutions gekozen als leverancier van de boordcomputers. De twee Nederlandse familiebedrijven zijn geen onbekenden van elkaar: de eerste boordcomputer van Simon Loos, eind jaren ’90, was al ‘een Groeneveld’. De implementatie van de ruim 500 ATX-boordcomputers, die uiterlijk begin 2018 zal zijn afgerond, is voor Simon Loos een logische stap binnen het continue proces van innovatie en optimalisatie.

Simon LoosSinds haar oprichting in 1938 is Simon Loos uitgegroeid tot een vooraanstaand logistiek dienstverlener met veel kennis van, en ervaring in het bieden van een logistiek totaalpakket. Het bedrijf levert flexibele en veelzijdige diensten in Transport, Warehousing, Value Added Logistics en Logistieke Consultancy, en staat bekend om o.a. haar duurzame innovaties. Dagelijks ontzorgen de 1.100 medewerkers van Simon Loos de logistiek voor veel aansprekende bedrijven en merken. Door de focus op innovatie en duurzaamheid zijn inzet van de modernste transport-, automatiserings- en communicatiemiddelen voor Simon Loos dan ook vanzelfsprekend.

De nieuwe generatie ATX-boordcomputers van Groeneveld ICT Solutions – een volledig modulaire telematica-oplossing – past volledig in die strategie en draagt bij aan verdere optimalisatie van de routes en transportdiensten van Simon Loos. Essentieel om het wagenpark ook in de toekomst efficiënt te beheren en in te zetten, en de klant perfect van dienst te zijn. Het belangrijkste is misschien wel dat de ATX-boordcomputer door het open platform optimaal ingericht kan worden op (nieuwe) wensen van de klant, terwijl ook diverse randapparatuur kan worden aangesloten. Een uiterst flexibele ICT-oplossing voor het wegtransport.

GreenCat ATX“Wij werken al jaren naar volle tevredenheid met de boordcomputers van Groeneveld, onder meer met de TopIQ. Nadat was besloten om over te stappen op een nieuwe generatie boordcomputers, hebben we uitgebreid onderzoek gedaan naar de beste telematica-oplossing, die volledig aansluit op onze huidige en toekomstige wensen. Niet alleen het product is daarin belangrijk, maar ook de ondersteuning vanuit de leverancier. We gaan met Groeneveld dan ook een partnership aan, wat betekent dat we gezamenlijk zullen optrekken om onze strategische doelstellingen op dit vlak te realiseren”, zo licht Martin Knol, Financieel Directeur, de keuze voor Groeneveld ICT Solutions toe. “Deze belangrijke implementatie is weer een nieuwe efficiency-slag en helpt ons onze werkwijze verder te uniformiseren.”

Ivo Kolman, algemeen directeur van Groeneveld ICT Solutions, is verheugd om de gerenommeerde Nederlandse logistiek dienstverlener opnieuw van dienst te kunnen zijn: “Dit partnership past in de filosofie van Groeneveld ICT Solutions. Wij willen onze dienstverlening continu verbeteren. Daarvoor is een strategisch partnership met dergelijke toonaangevende en innovatieve klanten onmisbaar. Zulke nauwe samenwerkingen stellen ons in staat om onze producten en diensten steeds beter af te stemmen op de wensen van de klant, zowel op gebied van software als hardware.”

Groeneveld ICT Solutions, onderdeel van Groeneveld Groep in Gorinchem, heeft de afgelopen jaren belangrijke stappen gezet om complete integrale ICT-oplossingen aan te kunnen bieden. “Door onze toonaangevende producten en continue verbetering van onze diensten, kunnen we bestaande klanten en nieuwe klanten optimaal van dienst zijn. Simon Loos is hiervan een goed voorbeeld, waar wij dan ook oprecht trots op zijn”, aldus Ivo Kolman, Algemeen Directeur van Groeneveld ICT Solutions.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer