Ga naar hoofdinhoud

Slimme Volvo FM 330 voor Sterkenburg Verhuizingen

Elcar uit Meerkerk levert aan van Sterkenburg Verhuizingen een duurzame verhuiscarrosserie welke gemonteerd is op een Volvo  FM 330 chassis geleverd door Garage van Dijk te Culemborg.

De carrosserie opbouw is geheel samen gesteld uit enkelwandige aluminium Snaplock- profielen. Deze aluminium profielen zijn, aan de binnen- en buiten zijde voorzien van een poedercoating. Dit om oxidatie op de naden, na jaren intensief gebruik, te voorkomen.

In de rechter zijwand zijn twee sets met elk 3 harmonica deuren gemonteerd. Voorzien van een onderbouw sluiting en aluminium doorlopende scharnier. Hierdoor ontstaat er een vlakke zijwand. Dit geeft bij het aan brengen van de reclame stickers meer mogelijkheden. De harmonicadeuren worden boven in een rail geleid zodat bij het openen en/of sluiten de harmonica deuren niet  van de carrosserie afdraaien.

De dagmaat van de ontstane opening wordt in totaal 200 mm. korter t.o.v. de inwendige lengte. Om het laadvolume optimaal te benutten is er de mogelijkheid  een aluminium loopbordes, van 600 mm. breed, aan de rechter zijkant van de carrosserie in het randprofiel te haken.

Zo kan, zowel in hoogte als in de breedte, de beschikbare ruimte geheel benut worden. Opberging loopbordes is achter tussen het chassis. Het dak, gemaakt van aluminium profielen met licht doorlatende banen, is aan de rechter zijde geheel zelfdragend. De ‘rok’ is eveneens gemaakt van aluminium Snaplock-profielen en voorzien van , waar nodig scharnierbare luiken.

Het interieur uitgevoerd met een stootplaat, lat om lat en 3 hoogten bindrail. De achterzijde wordt afgesloten d.m.v. een Dhollandia  laadklep met een topklep. In- en exterieur is voorzien van de modernste LED verlichting.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer