Speedline presenteert accessoires • TTM.nl Ga naar hoofdinhoud

Speedline presenteert accessoires

Speedline Truck is bekend als merk voor hoogwaardige gesmede aluminium wielen voor vrachtwagens, bussen en opleggers. Daarnaast biedt de onderneming ook een assortiment bijbehorende accessoires voor bedrijfsvoertuigen. Hiertoe behoren wielmoeren met schacht en moerdoppen alsmede ventielen en ventielverlengstukken.

zubehoer_auswahl_150mm_300dpiSpeedline Truck beschikt over een compleet assortiment wielmoeren met schacht voor alle retrofit aluminium wielen van 17.5 tot 22.5 inch. Alle producten worden van de milieuvriendelijke en door TÜV-gecertificeerde ‘Delta-Protekt’ coating voorzien. Het accessoireprogramma voor wielen in 22.5 inch is uitgebreid met wieldoppen van verchroomd kunststof en hoogwaardig roestvrij staal.

Daarnaast biedt Speedline Truck een exclusief assortiment ventielen aan, die speciaal voor aluminium wielen voor bedrijfsvoertuigen worden geproduceerd. Speedline Truck ventielen worden van messing vervaardigd en van een bijzondere nikkellegering voorzien. Ze beschikken over extra corrosiebescherming doordat er geen contact tussen de metalen onderdelen bestaat en hebben een laag aanhaalmoment voor bevestiging en voor vermindering van de krachten bij de ventielopening. Dankzij de precieze constructie zijn de ventielen gemakkelijk te monteren.

Het accessoireprogramma van Speedline Truck omvat verder artikelen zoals ventielverlengstukken voor toepassing in dubbele wielen. Voor uitgebreide informatie over de producten en tips kunt u de Ventielbrochure en de Accessoireflyer raadplegen. Beide overzichten zijn digitaal op de website www.speedline-truck.com, via Speedline Truck en zijn handelspartners verkrijgbaar.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer