Speedline showt velg voor megatrailers • TTM.nl Ga naar hoofdinhoud

Speedline showt velg voor megatrailers

Speedline Truck was dit jaar opnieuw aanwezig op de IAA voor bedrijfsvoertuigen die van 22 tot en met 29 september in Hannover plaatsvond. Het bedrijf presenteerde zijn assortiment aluminium velgen voor vrachtwagens en bussen en bijbehorende accessoires. Er was veel aandacht voor de velg voor megatrailers SLT 3598 in 19.5×14.00 inch, ET 120, die op dit moment uniek op de markt is. De velg is met hoogglans gepolijste Diamant-afwerking en in de boutgatversies 26 en 32 mm verkrijgbaar en werd door alle marktspelers met grote belangstelling ontvangen.

die-ausgestellten-speedline-truck-raderOok was er veel interesse voor het specifieke aanbod van designvelgen voor bedrijfsvoertuigen met speciale openingen die ook geschikt zijn voor de OEM-uitrusting, en voor het uitgebreide Speedline Truck accessoireprogramma voor lichtmetalen gesmede velgen. Hiertoe behoren naast wielmoeren met schacht voor alle velgmaten vooral de speciaal voor aluminium velgen ontwikkelde en exclusief bij Speedline Truck verkrijgbare ventielen en ventielverlengstukken.

“Het grote aantal vakbezoekers, eindgebruikers en handelspartners uit binnen- en buitenland die we op onze Speedline Truck beursstand mochten ontvangen, bevestigt ons vertrouwen in onze op de onderdelenmarkt gerichte strategie en in ons uitgebreide assortiment”, zegt Adreas Pape, sales manager bij Speedline Truck. “Ook de samenwerking met tankpool24 en de huidige Europees kampioen Norbert Kiss in het kader van onze truckrace sponsoring werd door de bezoekers zeer gewaardeerd.”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer