Speedline in zee met Specialfälgar • TTM.nl Ga naar hoofdinhoud

Speedline in zee met Specialfälgar

Speedline Truck, het vrachtwagenwielmerk van de Zwitserse Ronal Group, wordt met ingang van 2017 partner van de Zweedse groothandelsimporteur, Specialfälgar. Zo wordt dit bedrijf in Zweden, Noorwegen en Finland de officiële distributeur voor Speedline Truck.

Het Zweedse Specialfälgar is in Scandinavië een toonaangevende leverancier van en specialist in velgen voor auto’s en bedrijfsvoertuigen en heeft in de Noordse landen zijn eigen distributienetwerk en verkoopteam. Met ingang van 2017 is Specialfälgar partner van Speedline Truck en verkoopt dan in deze regio’s de aluminium gesmede velgen van het merk. De Zweedse groothandelaar heeft alle gesmede velgen van Speedline Truck voor bedrijfsvoertuigen, inclusief accessoires, in zijn pakket.

De serie gesmede velgen van Speedline Truck voor bedrijfsvoertuigen behoort tot de meest uitgebreide in zijn soort. De producten hebben een ideale verhouding van wielgewicht en draagvermogen en worden geleverd aan geselecteerde OEM’s en toonaangevende Europese truckfabrikanten. Het bedrijf heeft eveneens een specifiek assortiment designwielen voor bedrijfsvoertuigen die zijn voorzien van speciale handgaten die ook zijn goedgekeurd voor OEM trucks. Het laadvermogen voldoet aan of overtreft de maximale industriële eisen.

De velgen van Speedline Truck zijn leverbaar met een diamant- of spiegelgepolijst oppervlak, zijn TÜV-getest en hebben het Duitse ABE-keurmerk. De nieuwe samenwerking tussen Speedline Truck en Specialfälgar wordt de komende maanden in fasen uitgerold en gaat gepaard met een communicatiecampagne in Zweden, Noorwegen en Finland.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer