fbpx Ga naar hoofdinhoud

Speedliner onderweg met Renault T-Drive

Logistiek dienstverlener Speedliner Logistics uit het Brabantse Oisterwijk heeft onlangs drie Renault Trucks T-Drive in gebruik genomen. Een vierde truck is inmiddels in bestelling.

renault-trucks-t-drive-voor-speedliner_2_lowresHet bedrijf koos voor het T-Drive concept vanwege de gunstige prijskwaliteitsverhouding en de korte levertijd. Ook de duidelijkheid van het concept met een heldere prijszetting en korte looptijd was voor Speedliner een reden voor de Renault Trucks T-Drive te kiezen. De Renault-trucks worden ingezet voor het transport van afwijkende maten hout voor Maiburg Hout. De trucks werden geleverd door BAS Groep.

De drie Renault Trucks 4×2-trekkers beschikken over 460 pk. Het betreft speciale T-Drive operational lease uitvoeringen inclusief een WA en volledig casco verzekering. Ook alle voorgeschreven reparatie- en onderhoudswerkzaamheden zijn inbegrepen en het voertuig heeft Optifleet: Renault Trucks’ brandstofbesparende wagenparkbeheersysteem.

Vooral de gunstige prijskwaliteitsverhouding en de duidelijkheid van het T-Drive concept waren voor Speedliner Logistics redenen voor Renault Trucks te kiezen. “Wij vinden het als bedrijf erg belangrijk om kwaliteit en service te leveren. Bovendien speelt het rendement dat een truck oplevert voor ons een grote rol. De Renault Trucks T-Drive valt goed binnen deze voorwaarden. De truck heeft een gunstige prijskwaliteitsverhouding, een snelle levertijd en een duidelijke prijszetting met duidelijke looptijd. Daarnaast is het gewoon een mooi voertuig met een comfortabele cabine voor de chauffeur. We hebben al veel positieve reacties ontvangen”, verklaart Jan Schilders, algemeen directeur Speedliner Logistics.

Speedliner heeft een wagenpark van circa 40 voertuigen. Renault Trucks is nieuw in het wagenpark van het bedrijf. Net als de samenwerking tussen Speedliner en Maiburg Hout. De Renault-trucks worden daar ingezet voor het vervoer van afwijkende maten hout. “Wij hebben de trucks met nieuwe trailers en nieuwe meeneemheftruck speciaal voor onze opdracht van Maiburg Hout aangeschaft. De goede klantrelatie die wij hebben met Maiburg Hout vonden we ook terug in Renault Trucks en de dealer BAS Groep. Wij zijn erg te spreken over de samenwerking tussen al deze verschillende partijen. Een vierde Renault Trucks T-Drive is daarom al in bestelling”, besluit Jan Schilders.

Speedliner Logistics is een logistiek dienstverlener gevestigd in Oisterwijk. Het bedrijf is opgericht in 1980 en gespecialiseerd in transport, distributie en warehousing. Flexibiliteit en een hoge mate van service en kwaliteit staan voor het bedrijf hoog in het vaandel.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer