Speksnijder is al failliet • TTM.nl Ga naar hoofdinhoud

Speksnijder is al failliet

Speksnijder Logistiek haalt 2017 niet. Na de verleende surseance van betaling sprak de rechtbank van Den Haag donderdag het faillissement uit over de in financiële moeilijkheden geraakte transporteur.

Curator Jan Dorrepaal zei donderdag al tegen TTM.nl dat hij samen met het management een overnamepartner zocht voor Speksnijder Logistiek. Dat wordt nu dus een doorstartpartner. Speksnijder Logistiek had het de afgelopen jaren financieel al zwaar. Door het faillissement verliezen circa 170 mensen hun baan.

 

2 reacties op “Speksnijder is al failliet

  • Jan

    Wanneer stoppen de vervoerders de race naar de bodem van de opdrachtgevers een keer. Vraag gewoon een normale ritprijs aan je opdrachtgevers krijg je die niet, niet rijden want zoals het nu gaat gaan we allemaal naar de kl#te.

  • patrick

    Het beleid van Albert Heijn speelt hier zeker een rol in. Eerst neemt Speksnijder
    C. Huybregts Tilburg over met de transportactiviteiten Albert Heijn in Tilburg. Vervolgens de Albert Heijn transporten in Nieuwegein toen Goes failliet ging, daarna nog meer ritten en uiteindelijk zijn nu de 3 vervoerders een illusie armer en delen
    P. Appel en Simon Loos de overgebleven taart opnieuw. Ofwel als je niet tariefmatig scherper kunt aanbieden dan blijft de sterkste in de retail strijd over ofwel zo saneer je ook de vervoerders. Slecht voor je imago Albert Heijn.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer