Spies Hecker en Metalak verhogen productiviteit • TTM.nl Ga naar hoofdinhoud

Spies Hecker en Metalak verhogen productiviteit

Metalak, importeur van Spies Hecker in Nederland, zal als ‘Partner in Proces’ voor de carrosserie- en schadeherstelbranche in het zwaarvervoersegment tijdens de beurs haar meest recente innovaties presenteren die de productiviteit in het schadeherstelproces positief beïnvloeden.

Met de Permasolid HS Vario Grundierfüller 5340 van Spies Hecker kan men tijd-, kosten- en energiebesparend werken, zonder aan kwaliteit te verliezen. Deze kunststofhechtprimer in combinatie met Permasolid Kunststoff Additiv 9060 zorgt ervoor dat het oppervlak in één handeling, zowel qua hechting als qua laagdikte, is voorbereid op de volgende stap in het spuitproces: 2K aflak of basislak.

Metalak helpt ondernemers en managers, ook in de segmenten zwaar vervoer en industrie, meer winst uit hun bedrijf te halen, door als ‘partner in proces’ bedrijfsprocessen verder te optimaliseren en met andere concepten. Bijvoorbeeld met haar Truck & Trailer garantieconcept. Hierbij verleent het truckschadeherstelbedrijf aan haar klanten vijf jaar garantie op lakwerkzaamheden uitgevoerd met Spies Hecker producten. Permafleet, de productlijn van Spies Hecker gericht op zwaar vervoer, biedt een compleet assortiment met als basis de 2K aflakken uit de Permafleet Serie 600 en daarnaast diverse washprimers, grondverven, additieven en blanke lakken. Alle producten ondersteunen een efficiënt werkproces binnen het bedrijf door de korte applicatie- en droogtijden. Met het Truck & Trailer garantiepakket verzekert het bedrijf haar klanten dat het van hoge kwaliteit is.

Tijdens de beurs organiseren Spies Hecker en Metalak een wedstrijd. Wie een foto van zijn mooiste en/of meest speciale project opstuurt, maakt kans op een plek in de Spies Hecker jaarkalender van 2018. Om deel te nemen kan je een deelnameformulier afhalen op de stand.

Maiburg Schuurtechniek, een van Spies Hecker’s toonaangevende leveranciers, presenteert zichzelf ook op de stand van Spies Hecker / Metalak. Maiburg Schuurtechniek is de allround specialist op het gebied van (geavanceerde) schuurtechnieken met een zeer compleet assortiment (flexibele) schuurmaterialen en schuursystemen van het Zwitserse merk sia Abrasives. Naast een grote diversiteit aan schuurpapier, schuurschijven, schuurbanden en vliesproducten behoren slijp- en afbraamschijven, maskingtapes, gereedschappen en andere hulpmiddelen tot het assortiment. Op de beursvloer wordt de laatste innovatieve schuuroplossing getoond, het schuurpapier diamant.

 

 

 

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer