Spoilerset voor VW Crafter bij VEAP • TTM.nl Ga naar hoofdinhoud

Spoilerset voor VW Crafter bij VEAP

VEAP Shield United presenteert in Hardenberg naar eigen zeggen een wereldprimeur: een 3D dakspoiler en zijfenderset voor de nieuwe Volkswagen Crafter.

De afgelopen tijd hebben de ontwikkelingen niet stil gestaan binnen de muren van VEAP Shield United. “We zijn erg trots op het eindresultaat en willen deze graag een podium geven tijdens ‘Transport Compleet’ in Hardenberg. Op de beurs hebben we een primeur van diverse producten binnen het assortiment van onze merken”, vertelt Gerrit van Kleef, eigenaar van VEAP Shield United. “Het is niet enkel een primeur binnen ons assortiment, maar ook binnen de gehele transportwereld”, vervolgt van Kleef.

Ieder merk laat zich zien op de beurs in Hardenberg, zo staat VEAP Shield United o.a. met de allereerste 3D dakspoiler en zijfenderset voor de nieuwe Volkswagen Crafter. De 3D dakspoiler sluit qua design en pasvorm naadloos aan op het nieuwe designconcept van de Crafter en is leverbaar in diverse kleuren en hoogtes. Ook voor andere merken dan VW is er volgens VEAP Shield United overigens voldoende te zien op de stand, nummer 511.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer