Ga naar hoofdinhoud

St. vd Brink neemt transport Elgersma Logistiek over

Elgersma Logistiek uit Harderwijk stopt per 1 mei met al haar transportactiviteiten. St. vd Brink neemt het vervoer over; Elgersma houdt dan enkel nog bezig met warehousing en op- en overslag.

Dat gebeurt onder de bedrijfsnaam Elgersma Op- en Overslag. Thuisbasis blijft Harderwijk. Collegavervoerder St vd Brink uit Ermelo is bereid gevonden het vervoer tegen dezelfde condities voort te zetten. Medewerkers en vakbonden zijn hierover afgelopen zaterdag persoonlijk geïnformeerd. De klanten zijn afgelopen maandag ingelicht.

Elgersma Logistiek stoot het transport af als gevolg van een strategische heroriëntatie die door Elgersma gemaakt is onder begeleiding van NextPage, het in logistieke bedrijven gespecialiseerde adviesbureau. Marjan Moinat, algemeen directeur van Elgersma Logistiek: ”Als middelgroot bedrijf met 31 auto’s zijn we te groot voor het servet en te klein voor het tafellaken. Wij hebben daarom gekozen om enkel de huidige warehousing en op- en overslag activiteiten te continueren.”

Elgersma Logistiek is een familiebedrijf gevestigd in Harderwijk, opgericht in 1963. Het richt zich op zendingen met afwijkende maten en gewichten in de BeNeLux en Duitsland. Daarnaast heeft Elgersma de beschikking over 12.000m² warehouse en bieden op- en overslagactiviteiten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer