Stam Transport houdt temperatuur in de gaten • TTM.nl Ga naar hoofdinhoud

Stam Transport houdt temperatuur in de gaten

Stam Transport uit Medemblik, gespecialiseerd in het (groupage) vervoer van bloemen, planten en andere temperatuurgevoelige goederen door geheel Duitsland, heeft haar wagenpark uitgerust met realtime monitoring van T Comm Telematics. Door een koppeling van temperatuursensoren aan de CarCube boordcomputer van Trimble heeft J. Stam Transport 24/7 inzicht in alle voertuiglocaties en temperaturen in de laadruimtes, zowel op kantoor als in de cabine van de vrachtwagens.

stam_telematicsStam Transport vervoert hoofdzakelijk bloemen en planten naar geheel Duitsland en direct aangrenzende landen. Bloemen en planten zijn zeer kwetsbaar en temperatuurgevoelig, De meeste bloemen en planten worden onder gematigde temperatuur vervoerd, temperatuurbeheersing is hierbij belangrijk. Met het monitoringsysteem van T Comm Telematics controleert J. Stam Transport realtime de temperaturen in de laadruimte. Alle gemeten temperaturen zijn zichtbaar in de cabine en op kantoor. Alarmmeldingen attenderen J. Stam Transport op ongewenste stijging of daling van de temperatuur zodat kan worden ingegrepen.

Marco Stam, directeur J. Stam Transport: “Om onze klanten een goede service en betrouwbaarheid te bieden, beschikken we over een jong wagenpark van 38 wagens. Na uitgebreide tests hebben we een deel van deze wagens uitgerust met realtime monitoring van T Comm Telematics, waarmee we inzicht hebben in de transporttemperaturen. De rest van ons wagenpark zal binnenkort ook van dit systeem worden voorzien. Met dit continue inzicht hebben wij ons serviceniveau verder kunnen verhogen; we hebben 24/7 inzicht in alle transportcondities en kunnen voorkomen dat producten te warm of juist te koud worden vervoerd. Tevens kunnen we nu een uitdraai van de transporttemperatuur overleggen.”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer