TALIS gekoppeld aan TransFollow • TTM.nl Ga naar hoofdinhoud

TALIS gekoppeld aan TransFollow

TANS heeft een aantal nieuwe functies toegevoegd aan haar TALIS TMS en WMS. Deze zijn beschikbaar in de 7.82 release van de oplossing. “In deze versie zijn 40 klantwensen verwerkt, het grootste aantal dat we tot nu toe in een nieuwe release hebben opgenomen”, vertelt TANS-directeur René Knapen.

TTM2015_5_16_18_itt_talis_fotoEen van de nieuwe functies in het TMS is de koppeling met TransFollow, het platform voor de digitale vrachtbrief. “De digitale vrachtbrief kan in TALIS worden aangemaakt en doorgestuurd naar TransFollow of vanuit TransFollow in TALIS worden geïmporteerd”, licht Knapen toe.

Ook is extra functionaliteit toegevoegd aan de CRM-module. “We merken dat transporteurs steeds meer vanuit de klantrelatie denken en werken”, zegt Knapen. “Veel acquisiteurs beginnen elke dag met het openen van hun Customer Relation Management. Van daaruit hebben zij meteen toegang tot alle opdrachten, facturen, notities en afspraken.” Omdat opdrachtgevers vaak repeterende opdrachten hebben, is het nu mogelijk om in TALIS een eerder uitgevoerde opdracht te kopiëren. “Dat werkt sneller en voorkomt de kans op fouten”, aldus Knapen.

 

 

 

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer