Ga naar hoofdinhoud

TB Groep nieuwe importeur van Kässbohrer

De Van Tilburg-Bastianen Groep (TB Groep) heeft vanaf 1 mei het Nederlandse importeurschap van trailerfabrikant Kässbohrer op zich genomen. De TB Groep versterkt hiermee haar positie in de markt als totaalpartner van mobiliteitsdiensten en –service. De uitvalsbasis van het nieuwe importeurschap is de A-locatie van TB Truck & Trailer Service langs de A12 bij Ede.

2016-TBTTS-KASSBOHRER-005De nieuwe samenwerking tussen de TB Groep en Kässbohrer is een logische stap die voor beide bedrijven louter voordelen biedt. Marc Koenders, algemeen directeur van TB Groep, licht toe: “Kässbohrer wil heel Nederland afdekken met een bedrijf dat thuis is in trailers en dat echt vanuit de klant denkt. Daarbij zijn de trailers ook een prachtige aanvulling van ons productengamma. Onze klanten vragen om uiteenlopende type trailers. Kässbohrer heeft een breed productaanbod en levert ook nog eens tegen zeer concurrerende prijzen. Zeker voor onze klanten die geïnteresseerd zijn in gestandaardiseerde diepladers, silo- en tankopleggers, containerchassis, tautliners en platte open opleggers is Kässbohrer hét merk waar je niet omheen kunt.”

Het importeurschap onder de TB-vlag sluit naadloos aan bij de strategie van de TB Groep om haar klanten een steeds groter totaalpakket aan diensten te bieden. “Wij merken dat klanten hun goederen steeds efficiënter inzetten. Dit houdt in dat zij ook steeds vaker kiezen voor een sterke dedicated partner. TB is zo’n partner. Ons doel is om onze klanten concurrerend binnen de markt te laten opereren. Met de toevoeging van Kässbohrer, maar bijvoorbeeld ook onze Truck, Trailers & Tyres formule en onze expertise op het vlak van traileronderhoud kan de klant nog sneller en makkelijker schakelen bij TB”, onderstreept Koenders.

2016-TBTTS-KASSBOHRER-015Het Kässbohrer-importeurschap wordt vanuit de jongste TB-onderneming TB T.T.S. (voorheen EBAG Trucks) geëxploiteerd. Directeur Martin Koningen (rechts op de foto) ziet de kansen en heeft alle vertrouwen in de toekomst: “Kässbohrer is een sterk groeiende trailerleverancier met een perfecte prijs-kwaliteitverhouding. Wij verwachten dat niet alleen onze klanten, maar ook andere transporteurs zeer veel interesse tonen in de trailers van Kässbohrer. Sterker nog: de eerste orders zijn zelfs al geschreven. Dat zegt genoeg!”

3 reacties op “TB Groep nieuwe importeur van Kässbohrer

 • Pierre

  Jaja, als TB groep een beetje hun huiswerk gedaan hadden dan weten ze ook waarom kassbohrer nu ineens een andere importeur moet hebben, de voormalige MB dealers zijn volgens mij blij dat ze van die schroothopen af zijn.
  Afkeuren bij opleggers van een jaar oud omdat ze niet aan de maten voldoen, scheuren zoveel dat je een lasapparaat mee moet geven aan de chauffeur, dit als grapje natuurlijk (lasapparaat niet de scheuren).DE reden waarom ze zo goedkoop zijn natuurlijk.

 • A Joosten

  Arnold zegt,
  Pierre kan het mooi zeggen
  Ben afgelopen week op relatiedag bij Kassbohrer geweest en veel vervoerders gesproken. De problemen van Pierre van niemand gehoord. Vele zeer grote klanten ook uit Nederland die al jaren Kassbohrer kopen. Er gaan er dit jaar alleen uit Goch ruim 1500 de deur uit. Er is geen vervoerder die als ze slecht zijn al jaren Kassbohrer koopt.Dus Pierre !!!

 • Theo de Bok

  Volgens mij is Joosten de vervoerder van Kaessbohrer in Goch die ze bij de klanten aflevert.
  Die kan geen verkeerd woord er over zeggen anders is hij zijn werk kwijt!!!
  Dus ja Joosten kan het ook mooi vertellen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer