fbpx Ga naar hoofdinhoud

Tekenen voor ‘Een veilige parkeerplek!’

FNV Bondgenoten grijpt de BedrijfsautoRAI aan om aandacht te vragen voor veilig parkeren. De campagne ‘Een veilige parkeerplek!’ wordt in Amsterdam gelanceerd. Chauffeurs kunnen hun wensen en ideeen laten noteren bij de stand in hal 3.

FNV standUit onderzoek blijkt volgens FNV dat ruim 97 procent van de chauffeurs vindt dat het verbeteren van de veiligheid onderweg het best wordt gewaarborgd door de mogelijkheid te parkeren op betaalde/bewaakte plekken. 70 procent van de chauffeurs is ontevreden over de veiligheid van de overnachting op een parkeerplaats.  FNV Bondgenoten vindt dat hieraan een einde moet komen. FNV Bondgenoten wil afspraken met werkgevers, overheid en anderen maken over een Actieplan Veilige Parkeerplaatsen dat zo snel mogelijk moet resulteren in een enorme toename van het aantal veilige parkeerplaatsen in Nederland. Dit punt staat hoog op de cao-eisenlijst van FNV voor dit jaar.

FNV wil het Actieplan uitvoeren samen met chauffeurs. Chauffeurs, leden en niet-leden van de bond worden gevraagd naar hun ervaringen en ideeën. Zij kunnen zich uitspreken door tijdens de Bedrijfsauto RAI de stand van FNV Bondgenoten te bezoeken en daar de enquête in te vullen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer