Terberg lanceert shortlease via internet • TTM.nl Ga naar hoofdinhoud

Terberg lanceert shortlease via internet

Terberg Leasing lanceert vandaag onder de naam Shortlease.nl een nieuwe webservice. Via www.shortlease.nl kunnen ondernemers en bedrijven in drie stappen zelf hun tijdelijke leaseauto samenstellen en bestellen.

TerbergBezoekers van www.shortlease.nl selecteren aan de hand van ondermeer hun budget, jaarkilometrage en gewenste bijtelling de best passende personenauto of bedrijfswagen. Daarna kunnen ze via ‘Leasebloks’ allerlei extra’s toevoegen, zoals navigatie, een tankpas of een trekhaak. Bij elke keuze is duidelijk wat de maandelijkse kosten zijn. De auto is vervolgens direct beschikbaar voor één maand of langer. Shortleasen is mogelijk vanaf één maand. Daarna kan het contract kan op elk moment worden opgezegd, zonder beëindigingskosten.
 “Shortlease is een ideaal product om in een tijdelijke mobiliteitsbehoefte te voorzien. Met onze nieuwe online service kan iedereen snel en op eenvoudige wijze met behulp van de Leasebloks een eigen shortlease auto samenstellen. Daarbij is het glashelder wat elke optie kost. Een paar klikken met de muis, en alles is geregeld. Bovendien is onze nieuwe service op elk momennt van de dag beschikbaar.” aldus Marlies Terberg, adjunct-directeur marketing en communicatie bij Terberg Leasing. Terberg Shortlease biedt een ruime keuze uit personenauto’s en bedrijfswagens in allerlei klassen, merken en typen.

Bron: Terberg Leasing

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer