Ga naar hoofdinhoud

Tesla Semi eist alle Superchargers op

Tesla blijft in de VS volop aan het testen met de Semi, steeds vaker met een oplegger achter de elektrische trekker. Wel vervelend voor bezitters van Tesla personenauto’s, want zo’n Semi heeft minimaal drie Superchargers nodig.

Dat blijkt uit diverse posts op social media de afgelopen tijd. Zeker met de oplegger erachter vraagt de Semi veel ruimte bij de oplaadpalen van Tesla. Niet dat er protesten ontstaan, de Tesla-rijders vinden  het alleen maar geweldig dat de Semi ook komt laden, getuige de posts.

Wel vervelend voor de berijders van Tesla’s is het ‘Tesla-bashen’ wat in de VS is ontstaan. Een dame met een Tesla in de stad Hickory (NC) vond op de plekken bij de Superchargers grote ‘vieze’ pickups geparkeerd. De beheerder van de laadpalen maande de eigenaren van de pick-ups tot vertrekken, maar dat deden ze pas nadat ze de eigenaresse van de Tesla lelijk bejegenden. In de VS schijnt een trend te ontstaan van verzet tegen alle milieuvriendelijke mobiliteitsinitiatieven. Dit ‘coal rolling’ bestaat eruit auto’s met een verbrandingsmotor ongunstig af te stellen en dan met een flinke dot rook (of zelfs vlammen) voor een elektrische auto te gaan rijden.

Foto’s: Twitter @DerekRasina & @AlguireTim

Eén reactie op “Tesla Semi eist alle Superchargers op

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer