Tielbeke: ‘All you need is love’ • TTM.nl Ga naar hoofdinhoud

Tielbeke: ‘All you need is love’

Imagoverbetering van de transportsector is – gezien het huidige tekort aan vrachtwagenchauffeurs – belangrijker dan ooit. Het in Lemelerveld gevestigde transportbedrijf Tielbeke organiseert daarom een sympathieke actie: een eigen versie van het populaire programma ‘All You Need Is Love’.

Op 24 augustus rijdt een vrachtwagenchauffeur van Tielbeke naar een vestiging van drogisterijketen Kruidvat in Palamos, een Spaanse kustgemeente. Op de passagiersstoel wordt een plekje vrijgehouden voor één gelukkige, die graag naar Spanje wil om een dierbare te bezoeken.

De eerste reacties op het zogeheten ‘All You Need Is Tielbeke’, stromen binnen sinds de actie gelanceerd is. De enorme belangstelling is zelfs voor Daniëlle Boom, medeorganisator en hoofd personeelszaken bij Tielbeke, een verrassing: “We hadden wel leuke reacties verwacht, maar dit hadden we niet durven dromen!”

Volgens Boom is de actie tweeledig: de transportsector wordt positief belicht en het vak van vrachtwagenchauffeur wordt gepromoot. “Als je goed zelfstandig kunt werken, is vrachtwagenchauffeur een fijn beroep en daar kan men door deze actie mee kennismaken”, vertelt Boom. “Daarnaast willen wij een steentje bijdragen aan de imagoverbetering van de transportsector.”

Wie uiteindelijk naar Spanje afreist voor een hereniging, is nog niet bekend. Mensen kunnen zich hier  tot 18 augustus opgeven voor het avontuur.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer