Tielbeke naar Kruidvat met witte Scania’s op LNG • TTM.nl Ga naar hoofdinhoud

Tielbeke naar Kruidvat met witte Scania’s op LNG

Dit voorjaar zet Tielbeke acht Scania 340 PK LNG Euro 6 trucks in voor het beleveren van Kruidvatwinkels vanuit het distributiecentrum van A.S. Watson Benelux te Heteren. Door in te zetten op LNG naast diesel wil A.S. Watson de uitstoot en de overlast voor de omgeving van haar filialen verminderen.

Tielbeke_kruidvatNaast de aanschaf van deze Scania G-Highline vrachtwagens, voorzien van een handgeschakelde versnellingsbak, heeft Tielbeke tevens acht opleggers voorzien van het Kruidvat logo. Doordat ‘Tielbeke rood’ net even anders is dan ‘Kruidvat rood’ worden deze vrachtwagens, bij wijze van uitzondering op de vormgeving van het bestaande Tielbeke wagenpark, in het wit uitgevoerd.

Tielbeke is een logistieke dienstverlener actief in (Dedicated) Transport, Benelux Distributie en Warehousing. Met ruim 400 medewerkers, verdeeld over diverse standplaatsen in Noord- en Oost-Nederland, heeft het de beschikking over 250 trucks en 30.000 m2 op- en overslagruimte in Lemelerveld en Zwolle. Kruidvat telt ruim 1.100 winkels en is met meer dan 15.000 medewerkers marktleider in de health- & beautymarkt in Nederland en België. Kruidvat geeft invulling aan haar motto ‘Steeds verrassend, altijd voordelig’ door een ruime keuze te bieden uit een voordelig, gevarieerd en hoogwaardig aanbod health- & beautyartikelen, aangevuld met een uitgebreid en verrassend assortiment branchevreemde producten.

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer