TempCube: tien jaar op één batterij • TTM.nl Ga naar hoofdinhoud

TempCube: tien jaar op één batterij

Gullimex toont op het ITT-event haar nieuwste innovatie, de TempCube. “Dit is de kleinste uitvoering van de draadloze temperatuurloggers”, zegt Tom Haze van Gullimex. “De TempCube miniloggers gaan tien jaar lang mee op één batterij en registeren naast de temperatuur ook de relatieve luchtvochtigheid en beweging.”

TTM2015_5_16_18_itt_gulllimex_fotoOp de expositie van het ITT-event demonstreert Gullimex ook diverse andere oplossingen. Eén daarvan is de gezamenlijke oplossing van Gullimex met Euroscan en Trans Safety Locks om geconditioneerde ladingen zowel te beveiligen als de temperatuur te bewaken. Hierbij werken de elektrische sloten van Trans-Safety Locks samen met de Cold Chain Monitoring Solutions van Euroscan. Gullimex verzorgt advies, levering en service.

Daarnaast demonstreert Gullimex het TempWeb sensornetwerk voor het bewaken van de koelketen, zowel binnen als buiten het bedrijf. “TempWeb bewaakt, alarmeert en registreert naast temperatuur ook relatieve luchtvochtigheid, drukverschil, koolstofdioxide, deurcontactschakelaars en monitort zelfs het energieverbruik”, vertelt Haze. “Meetprocessen, analyses en rapportages worden overzichtelijk weergegeven in een weboplossing.”

 

 

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer