Tilburg opent logistiek loket • TTM.nl Ga naar hoofdinhoud

Tilburg opent logistiek loket

De transport- en logistieke branche in Nederland heeft al jaren te kampen met problemen op de arbeidsmarkt. Veel bedrijven krijgen openstaande vacatures niet vervuld, met een groot tekort aan logistiek personeel tot gevolg. EVO en andere partijen uit het bedrijfsleven hebben daarom de handen ineen geslagen en nauw samengewerkt met de gemeente Tilburg en het UWV Tilburg. Dit heeft geresulteerd in een logistiek loket waarbij HRM activiteiten en verbetering van het imago van de transport en logistiek centraal staan.

Chauffeur_scaniaEVO geeft op verzoek van de gemeente Tilburg verdere invulling aan dit loket door middel van foldermateriaal en bemanning van het loket. Op deze manier worden werkzoekenden en bedrijven die vragen hebben over scholing e.d. gericht geholpen.

Het logistiek loket zal 14 januari van start gaan en zal officieel worden geopend door de burgemeester van Tilburg. Het is voor het eerst dat een logistiek loket is voortgekomen uit een breed samenwerkingsverband van een gemeente, het UWV, het bedrijfsleven, belangen- en brancheorganisaties en het onderwijs.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer