Ga naar hoofdinhoud

Tilburgs Truck Parts gaat helaas verhuizen

Tilburgs Truck Parts gaat verhuizen naar Valkenswaard. Met pijn in het hart vertrekt Frank Tilburgs met zijn bedrijf uit Borkel en Schaft. Hij gaat naar bedrijventerrein Schaapsloop in Valkenswaard. “Op de huidige plek kunnen we niet maximaal doorgroeien”, aldus Frank Tilburgs.

Als alles mee zit wil Tilburgs dit jaar zijn bedrijf vestigen aan de John F. Kennedylaan 5 – 7. Daar is nu het voormalige bedrijfspand van Houthandel Van Dooren gesloopt. Na de bouwvak start er de nieuwbouw. Eind dit jaar is de verhuizing gepland van Borkel en Schaft naar Valkenswaard.

Op industrieterrein Schaapsloop, komt een nieuw bedrijfspand bestaande uit 6500 vierkante meter productiehal en magazijn, daarbij wordt nog 800 vierkante meter kantoorruimte gerealiseerd. De kavel zelf is 11000 vierkante meter groot. Hierdoor zijn de doorgroeimogelijkheden voor de toekomst gewaarborgd, zegt het bedrijf.

“De laatste 2 jaren zijn we al aardig gegroeid. Door de verplaatsing naar de John F. Kennedylaan wil ik binnen 5 jaar de omzet verdubbelen en doorgroeien naar 50 medewerkers. We zijn nu met elkaar aan het sparren hoe bepaalde indelingen in het nieuwe bedrijfspand eruit moeten komen te zien, we willen nog efficiënter kunnen gaan werken wat de productiecapaciteit en levertijden ten goede komt”, aldus Tilburgs. “Als voorbeeld: in ons huidig magazijn komen we plaats te kort, op de nieuwe locatie maken we het een stuk groter en zal een laad- en losdock niet ontbreken. We houden ook rekening met de toekomst zodat een uitbreiding makkelijk te realiseren is. Er wordt natuurlijk ook geïnvesteerd in nieuwe machines zoals een snellere Bystronic fiberlasersnijder met meer capaciteit. Het huidig machinepark wordt ook nog eens uitgebreid met een extra lasrobot en kantbank. Om aan de toegenomen vraag van onze klanten te voldoen hebben we besloten om de extra lasrobot en kantbank versneld te laten afleveren. We gaan deze al inzetten op onze huidige locatie in Borkel en Schaft.”

Met de verhuizing blijft Tilburgs Truck Parts naar eigen zeggen dè leverancier van opbergruimte voor de truck en trailersector. “Momenteel zijn we Nederlandse marktleider in dit segment, maar hebben de ambitie om dit internationaal ook te worden. De nieuwe locatie in Valkenswaard geeft ons die ruimte voor verdere groei”, aldus Frank Tilburgs.

Bron: Tilburgs Truck Parts

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer