TIP Trailer neemt Twan Heetkamp over • TTM.nl Ga naar hoofdinhoud

TIP Trailer neemt Twan Heetkamp over

TIP Trailer Services versterkt haar positie met de overname van Twan Heetkamp Trailers. “Hun aansprekende salesforce en de jonge trailervloot zijn de krachtige kenmerken van Twan Heetkamp Trailers waar ze furore mee maakten en doorslaggevend waren voor de acquisitie door TIP Trailer Services”, zegt Rogier Laan, General manager TIP Trailer Services Benelux. THT Groene Trailers gaat wel zelfstandig door.

rogier-laan-200x300“Om onze positie op het gebied van ‘trailer made solutions’ te versterken zoeken wij strategische partners die een meerwaarde bieden in kennis en/of materieel”, aldus Laan. THT speelde zich de afgelopen jaren nadrukkelijk in de kijker met hun onderscheidende aanpak op het gebied van service, rental en lease. “Ondanks de wereldwijde crisis en de daarmee samenhangende rem op investeringen, wist THT, tegen alle stromingen in, haar trailervloot ingrijpend te verjongen. Daardoor beschikken ze nu over een zeer aansprekend lease- en huurbestand”, aldus Laan.

Twan Heetkamp, oprichter en directeur van THT, ziet onder de vlag van TIP Trailer Services een mooie toekomst voor THT weggelegd. “Onder de paraplu van een partner als TIP kunnen wij de komende jaren verder inhoud geven aan onze ambities en het biedt ons tevens de mogelijkheid om de internationale kennis en knowhow van TIP op landelijk niveau uit te dragen.”

Heetkamp zal zelf na een periode bij TIP zijn tijd gaan besteden aan THT Groene Trailers. Deze is dan ook niet overgenomen door TIP. Wel zal er een strategische samenwerking zijn tussen TIP en THT Groene Trailers.

Twan_heetkamp_award_2014Over de integratie van THT binnen TIP is Rogier Laan heel duidelijk: “Ingrijpende veranderingen zullen er niet plaatsvinden. Als TIP Trailer Services hebben wij de aanwezige kennis binnen THT hard nodig. Wij zullen we er alles aan doen om de integratie van twee culturen zo vlekkeloos mogelijk te laten verlopen.”

Met 70 vestigingen, verspreid over 16 landen in de wereld, is TIP Trailer Services een van de meest vooraanstaande bedrijven binnen het transport en de logistieke sector. TIP biedt wereldwijd diensten op het gebied van inkoop, lease van materieel, alsmede financiering, onderhoud en reparatie, en de inkoop en verkoop van gebruikte trailers. TIP Trailer Services is een van Europa’s grootste leasemaatschappijen voor transportmaterieel.

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer