Ga naar hoofdinhoud

TLN zet in op synchromodaal transport

Branche-organisatie Transport en Logistiek Nederland (TLN) wil actief de samenwerking tussen haar leden op het gebied van synchromodaal transport gaan stimuleren en faciliteren.

​TLN staat naar eigen zeggen voor optimalisatie van goederenstromen en logistieke ketens. Hiervoor is het niet alleen van belang dat de verschillende modaliteiten goed op elkaar aansluiten, maar ook dat logistiek dienstverleners vaker de samenwerking met elkaar zoeken.

Een eerste stap in deze nieuwe aanpak is dat TLN mede-initiatiefnemer is van het project Newways Gelderland. In dit project is het de bedoeling diverse logistieke partijen in Gelderland rond de tafel te krijgen en hun bundelpotentieel in kaart te brengen.

Uiteindelijk moet dit leiden tot een succesvolle samenwerking tussen deze partijen, waarbij beter gebruik gemaakt wordt van de verschillende beschikbare modaliteiten. Op 31 augustus vindt hierover een bijeenkomst plaats in het Provinciehuis in Arnhem, waarbij ook TLN aanwezig is. Meer informatie over deze bijeenkomst vindt u hier.

Naast het initiatief in Gelderland kijkt TLN op dit moment ook naar de mogelijkheden om andere kansrijke initiatieven op te starten. Hebt u hier ideeën over of belangstelling voor, neem dan contact op met Leander Hepp van TLN via lhepp@tln.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer