Ga naar hoofdinhoud

Toekomst Ziegler verzekerd met nieuw management

Transportbedrijf Ziegler begint aan een nieuw hoofdstuk in haar meer dan honderdjarig bestaan. Topman Arthur Ziegler trekt zich terug uit het bedrijf en geeft de scepter door aan zijn zoon Alain. Kleindochter Diane Govaerts wordt algemeen directeur. Daarmee komen de derde en vierde generatie Ziegler in het bedrijf.

Daarmee is de opvolging in het familiebedrijf, iets waar veel transportbedrijven mee worstelen, verzekerd. Ziegler zet haar ontwikkeling naar eigen zeggen verder op basis van sterke fundamenten: een internationaal en multimodaal logistiek aanbod ontwikkelen, met daarbij een uitstekende kwaliteit van dienstverlening en flexibele en innovatieve transportoplossingen.

Het nieuwe management gaat ook nieuwe uitdagingen aan. Alain Ziegler en Diane Govaerts (op de foto) zullen de digitale transformatie van het bedrijf en de aanpassingen in de veranderingen in de supply chain aanpakken, zonder daarbij de waarden van de familie en het bedrijf uit het oog te verliezen. Waarden die ervoor gezorgd hebben dat het bedrijf er al is sinds 1908.

De strategie van de Ziegler Groep is om de ontwikkeling van het wereldwijde aanbod aan diensten verder uit te werken, met een bijzondere focus op lucht- en zeevracht. Die segmenten maken nu al 25 procent uit van Zieglers activiteiten. Ziegler zag de omzet vorig jaar met 5 procent stijgen en wil de komende jaren verder groeien.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer